Ezt ki merjem tenni profilképnek? Nagyon gáz lett? 15/L
2012. aug. 3. 16:21
1/32 anonim válasza:
jaj dekis cukkii :) egyemmegXD az első nekem joban tetszik :P
2/32 anonim válasza:
Miért nem csinálsz egy olyan képet, amin nincs levágva a fejed teteje? Egy olyan szerintem teljesen jó lenne.
3/32 anonim válasza:
Nekem nem tetszik eggyiksem,mert te fényképezted.Szerintem ez gáz:///Miért nem csináltatsz mással egy képet!??
4/32 anonim válasza:
De különben rakd ki azt ameliyk tetszik, aranyos lány vagy.
második
5/32 anonim válasza:
Mindkettőn riadt őzikének látszol :D. Az önfotózás miatt pedig levágod a fejed egy részét. Inkább kérj meg valakit, hogy kattintsa el a gépet. Az biztosan jobb lesz.
6/32 A kérdező kommentje:
Úgy nem vagyok szép:D Mármint a fejem kerek, és ott nem szép a teteje. Más nincs itthol, és nincs időzítő a telómon, csak most jött az ötlet. Nagyon gáz az őzikésség? Csinálok egy teljeset is, várjátok meg lécci!
2012. aug. 3. 16:28
9/32 anonim válasza:
Oké, csinálj egy teljeset, kíváncsi vagyok:)
10/32 anonim válasza:
Mosoly, esetleg? :)
Legalább próbáld meg :D
És szerintem nyugodtan várd meg, amíg valaki lefotóz, mert így tényleg hülyén néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!