Meg merjem rendelni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy parfüm( [link] de nem tudom, hogy meg merjem e rendelni.
Aki kipróbálta, milyen illata van? Tényleg jó?
Nem bánnám meg ha megrendelném?
A normális válaszokat köszönöm!:)
2012. jan. 16. 10:46
3/5 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen márkájú és nevű parfümöm, de annak világoskék doboza volt, nem tudom, ugyanaz-e. Lehet csak a csomagolás változott, elég rég kaptam. Mindenesetre annak nagyon jó illata van, és sokáig meg is marad. :)
4/5 anonim válasza:
Az eredeti illat nagyon jó, az egyik kedvencem, nem tudom, milyen lehet kamu változatban. Az összes feromonos marhaság kamu, azért olcsó.
5/5 laci911 válasza:
ha be akarod bukin a pénzt akkor rajta figy ezek olyan orrok (parfüm készítők)csinálták akik bénák és ki rugták a fő suliról jobb esetben másolni tudják pocsék minőséggel rosszabb esetben etil akohol és valami lé van benne mellesleg a feromon alapú kölniket terhes kancák vizeletéből állítják elő ha nem hiszed nézz utána üdv 20 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!