Csapokat szeretnénk venni, találtam kettő internetes üzletet, ahol olcsóbb lenne (darabonként 1000-2000Ft-tal), mint a környékbeli üzletekben, praktikerben, meg merjem rendelni? Mire figyeljek oda?
A mosdó-, és a zuhany csaptelepet már láttam élőben, a kádat nem.
A két üzlet: www.gkonline.hu, www.csapshop.hu
Eddig még csak egy nyomtatót vásároltam interneten ez most viszont húzósabb összeg lenne, félek, hogy nem azt kapom amit hirdetnek, várok.
csapshop.hu-ról vettem az összes csapunkat, mosdót. Nagyon korrektek voltak, volt olyan, ami végül nem tetszett, szóltam, jöttek, hozták a kiválasztott másikat, a nem tetszőt meg elvitték, ingyen. Mármint a különbözetet fizettem csak.
Lámpákat is a neten vettem az összeset, mosogatógépet, satöbbit. Sokkal olcsóbb és ugyanolyan cseregarancia kötelezi őket, mint a boltban. Ha nem tetszik, visszaviszed és vissza kell vegye 3 napon belül (elvileg a visszaszállítást te fizeted...)
1 a lényeg ne kínai-spanyol stb bóvli legyen.Normális csaptelep(pl.álló mosogató)15000 alatt nem érdemes.
Ha nem értesz hozzá,akkor előbb menj be szaküzletbe és érdeklődjél árakról és a szerelvény tulajdonságairól.
Vannak "csendes"kivitelű csaptelepek stb.(kinyitod és nem is hallod a víz áramlását rajta)
Ezek után nézd meg a neten a neked tetszőt hol mennyiért kínálják.(szerelő volnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!