Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mehet ki facebokra profilképne...

Mehet ki facebokra profilképnek? (kép)

Figyelt kérdés

Kicsit megvan szerkesztve, és az orromat is "átszabtam" egy kicsit az egyik képszerkeztővel

[link]

17/L

2012. aug. 26. 20:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szép arcod van de ezen roppant morbid az artikulációd,kissé ijesztő már-már UFO-s.
2012. aug. 26. 20:41
 2/14 A kérdező kommentje:
Ha a mosolyomra érted azon nem tudok változtatni, genetikailag ilyen az állkapcsom..
2012. aug. 26. 20:44
 3/14 anonim ***** válasza:

szerintem rakd ki

aranyos vagy

szép a szemed

2012. aug. 26. 20:45
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem annyira természetes az arcod ezzel a "kifejezéssel",veled alapból nincs gond.De hát szubjektív véleményem,ha akarod sz@rd le:)
2012. aug. 26. 20:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

kicsit megvan szerkesztve??:o nemkicsit.

számomra is kicsit ijesztő ,de tőlem kiteheted profilképnek.

2012. aug. 26. 20:46
 6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, kiragtam :)
2012. aug. 26. 20:47
 7/14 anonim ***** válasza:
Nagyon nem jó a sminked,nem áll jól. Olyan mintha félbehagytad volna,nagyon nem szép.
2012. aug. 26. 20:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

vedd le, olyan arcod van rajta mint egy békának

messzebbről csinálj inkább képet

2012. aug. 26. 20:54
 9/14 anonim ***** válasza:
sztem jó
2012. aug. 26. 21:00
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan 17 vagy...? Így kép alapján hozzádobtam volna simán még tizet...

Nagyon nem előnyös kép, eleve miért van a fél fejed levágva róla? Így eleve nyomorék a beállítás.

A sminked sem a legjobb, de hát oké, az már csak apró hiba.

És ha nem tudsz képet szerkeszteni, ne csináld. Nem hiszem, hogy annyira ronda lennél nélküle... Így csak pocsék a kép, zavaros, zajos, az átszabást meg pláne mellőzd, az még a nagyon profiknál is ritkán sikerül kiszúrhatatlanra. Na meg minek agyonratusálni...? Az ismerőseid jó esetben láttak már élőben, és tudják, hogy egy naaaaaagy kamu az egész képed.

Inkább csináltass egy teljes arcos/fejes, mosolygós, nem pofavágós képet, NE alulnézetből, mert marha előnytelen mindenkinek, de neked pláne, ahogy elnézem. Na meg belelóg egy ajtó is a fejed mellett, nagyon zavaró.

Szóval úgy összességében ez a kép a gagyiságot suggalja. Pedig nem tűnsz lehetetlen esetnek, jó beállítással, természetes színekkel jó képeket lehetne rólad csinálni.

2012. aug. 26. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!