Mehet ki facebokra profilképnek? (kép)
Kicsit megvan szerkesztve, és az orromat is "átszabtam" egy kicsit az egyik képszerkeztővel
17/L
szerintem rakd ki
aranyos vagy
szép a szemed
kicsit megvan szerkesztve??:o nemkicsit.
számomra is kicsit ijesztő ,de tőlem kiteheted profilképnek.
vedd le, olyan arcod van rajta mint egy békának
messzebbről csinálj inkább képet
Komolyan 17 vagy...? Így kép alapján hozzádobtam volna simán még tizet...
Nagyon nem előnyös kép, eleve miért van a fél fejed levágva róla? Így eleve nyomorék a beállítás.
A sminked sem a legjobb, de hát oké, az már csak apró hiba.
És ha nem tudsz képet szerkeszteni, ne csináld. Nem hiszem, hogy annyira ronda lennél nélküle... Így csak pocsék a kép, zavaros, zajos, az átszabást meg pláne mellőzd, az még a nagyon profiknál is ritkán sikerül kiszúrhatatlanra. Na meg minek agyonratusálni...? Az ismerőseid jó esetben láttak már élőben, és tudják, hogy egy naaaaaagy kamu az egész képed.
Inkább csináltass egy teljes arcos/fejes, mosolygós, nem pofavágós képet, NE alulnézetből, mert marha előnytelen mindenkinek, de neked pláne, ahogy elnézem. Na meg belelóg egy ajtó is a fejed mellett, nagyon zavaró.
Szóval úgy összességében ez a kép a gagyiságot suggalja. Pedig nem tűnsz lehetetlen esetnek, jó beállítással, természetes színekkel jó képeket lehetne rólad csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!