Szerintetek gáz kitenni ilyen képet profilképnek?
Figyelt kérdés
Ma voltam pár barátommal lőtéren és megkértem haveromat hogy fotózzon le a fegyverrel. Semmi pózolós hülyeség csak nézek a telefonba kezemben egy pisztollyal. Szerintetek nem lenne kicsit gáz ilyet facebbokra kirakni? 19/F2012. aug. 6. 19:22
1/7 anonim válasza:
magadnak legyen jó, ne másnak.
én bármilyen képet kiteszek, bármit belinkelek, hugom aztmondja miez a szar amit megint kiraktál? XD
ha ő választ ki valamit, csak az tetszik neki :D
2/7 A kérdező kommentje:
Hát igen csak ez a fegyvertéma kicsit olyan napiszaros. Oda rakosgatják ki az ilyen fegyverrel pózoló parasztokat. És ilyesmit nem akarok.
2012. aug. 6. 19:27
3/7 anonim válasza:
híres leszel fogd fel így. mindenki rólad beszél majd :D
Nekem minden vágyam felkerülni napiszarra, de eddig még nem adatott meg eme remek lehetőség. :S:D XD
4/7 anonim válasza:
Hát szerintem kicsit gáz, de a lényeg, hogy neked tetszen :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem ne rakd fel, ha csak tényleg nem Napiszar a célod :D
Ui.: 3. hozzászolónak.. LOL :D
6/7 anonim válasza:
elég dzsínós lenne ahogy így elképzelem.
szerintem is, kerüld a napiszart:)
7/7 anonim válasza:
Montírozz elé egy gyurcsány fotót célpontnak.
Sokan fognak imádni de néhányan majd gyűlölnek is érte. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!