Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Köldök piercing titokban?

Köldök piercing titokban?

Figyelt kérdés

Anyám nem engedi/né,de nagyon szeretnék és csináltatok is csak félek,hogy nyárig nem tudom titokban tartani. Van valakinek titokban?Hogy rejted el?

Nem kérek negatívumot csak válaszoljatok a kérdésemre!

2012. okt. 21. 00:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem igazán látok akadályt... anyám utoljára talán 9 évesen látta a köldökömet. Persze tudom vannak akik egymás előtt öltöznek... ha ilyen vagy akkor ezeket a dolgokat kerüld és nem fogja látni.

Mondjuk ettől függetlenül nem ajánlom senkinek a köldökpiercinget, legnehezebben gyógyul, mivel nyárig szabadon sem lesz így a ruha is birizgálja majd, begyulladhat, aztán a nyoma örökre ott virít majd.

2012. okt. 21. 01:07
 2/3 anonim ***** válasza:
hogy hogy nem látta 9 éves korod óta a köldöködet? sosem mentek nyaralni vagy fürdeni strandra? csak akkor nem veszi észre ha ilyen egybe fürdőruhád van, de ha bikiniben leszel akkor észre veszi, és ha meg amolyan fürdőruhában vagy ami egybe van akkor meg nem túl sok értelme a köldök piercing-nek.... szóval talán nyárig tudod titokban tartani....
2012. okt. 21. 09:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Hello!

En mar 3 eve akartam koldok piercinget,es most engedtek meg,most 15 vagyok es mar 4 hete megvan,semmigondom nemvolt vele :)

Ne oltozz elotte,ha furdesz kulcsold be esetleg az ajtot,ne hordj addig olyan toppokat,felsoket amibol kivan a hasad,es esetleg meglathatja !

De tenleg csak nyarig tudod titokban tartani,mert ha esetleg egyutt mentek strandra,ugyis meglatja.

En a helyedbe megbeszelnem vele,valahogy ugyis ralehetne venni :)

2012. okt. 31. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!