Köldök piercing titokban?
Anyám nem engedi/né,de nagyon szeretnék és csináltatok is csak félek,hogy nyárig nem tudom titokban tartani. Van valakinek titokban?Hogy rejted el?
Nem kérek negatívumot csak válaszoljatok a kérdésemre!
Nem igazán látok akadályt... anyám utoljára talán 9 évesen látta a köldökömet. Persze tudom vannak akik egymás előtt öltöznek... ha ilyen vagy akkor ezeket a dolgokat kerüld és nem fogja látni.
Mondjuk ettől függetlenül nem ajánlom senkinek a köldökpiercinget, legnehezebben gyógyul, mivel nyárig szabadon sem lesz így a ruha is birizgálja majd, begyulladhat, aztán a nyoma örökre ott virít majd.
Hello!
En mar 3 eve akartam koldok piercinget,es most engedtek meg,most 15 vagyok es mar 4 hete megvan,semmigondom nemvolt vele :)
Ne oltozz elotte,ha furdesz kulcsold be esetleg az ajtot,ne hordj addig olyan toppokat,felsoket amibol kivan a hasad,es esetleg meglathatja !
De tenleg csak nyarig tudod titokban tartani,mert ha esetleg egyutt mentek strandra,ugyis meglatja.
En a helyedbe megbeszelnem vele,valahogy ugyis ralehetne venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!