Van olyan aki már vett fülbelövő pisztolyt, de nem is tanulta, hogy hogy kell használni? Mert szeretnék venni egyet, csak nem tudom, hogy mi kell hozzá, vagy hogyan kell használni. Valaki segítene? :s
Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 16:31
1/6 anonim válasza:
elmész tanfolyamra vagy fizetsz a helyi pircingesnek hogy tanítson meg
2/6 A kérdező kommentje:
mert ha nem tanulom be és ugy csinálom, az baj? mert amugy tudom videóbol hogy kell
2012. okt. 18. 19:38
3/6 anonim válasza:
hát, még magával a lövéssel nem lehet sok baj de a pisztoly-t minden lövés után fertőtleníteni kell, stb
4/6 anonim válasza:
azt úgy nem lehet hogy veszel egyet és lövetsz össze vissza...kell hozzá engedély,kozmetikusoknak van akik végeztek tanfolyamat.szerintem menj el és lövesd ki ahol szeretnéd kisebb egészségügyi kockázattal jár és nem ütközik törvénybe.
5/6 A kérdező kommentje:
Igaz.. de már megrendeltem :d
2012. okt. 20. 12:35
6/6 anonim válasza:
szia én most végeztem kozmetikusként..nálunk voltak fülbelövő "tanfolyamot"tartani..ami kb 2 óra volt.. ot helyben csak papir fülön próbáltuk ki majd kaptunk egy oklevelet..hogy csinélhatjuk meg skeresen elsajátítottuk a dolgot.. :D őő amúgy én megvettem a pisztolyt..és azóta már sokat lőttem be, semmi gond nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!