Hogy tetszek egy fiunak?
Figyelt kérdés
Hello,van egy fiu az osztályomban 8-iko vagyok és 4ik ota tetszik nekem de én szerintem nem mert az érdekesebb lányok érdeklik.A többi lány is mondja hogy uncsi és idegesitő vagyok mit csináljak hogy ne legyek az és hogy tetszek a fiunak?SEGITSETEK KÉRLEK!!2009. aug. 7. 21:22
1/2 anonim válasza:
figyelj csak akkor tudnék segyteni ha tudnám milyen vagy vagy legalább nagy vonalakba leirnád magad
2/2 anonim válasza:
mosolyogj sokat, öltözz csinosan, ne sivalkodj, hisztizz ill röhögj marha hangosan, amikor a srác a közeledben van, bármekkore is a kísértés:) legyél vele kedves, figyelmes, hallgasd őszinte érdeklődéssel, amit mond neked, keresd a társaságát, de ne legyél tolakodó. beszélgess vele is és másokkal is értelmes dolgokról, akkor rájönnek, hogy nem vagy uncsi. soha ne ess túlzásokba, tanulj a suliban, mert a pasik az értelmes lányokat szeretik. és persze ne játszd meg magad, mert abba hosszú távon belebukhatsz. sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!