Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy legyek népszerű?

Hogy legyek népszerű?

Figyelt kérdés
Nemtom, hogy jó helyre írtam de mindegy. 16 éves lány vagyok és most megyek át egy másik suliba. Szeretnék népszerű lenni a fiúk körében és sok barátot szeretnék. Hogy lehet ez? Sajnos elég félénk vagyok társaságban, de szeretnék ezen változtatni. Hogy lehetnék népszerű?
2012. okt. 18. 09:21
 1/10 anonim válasza:
Ribiriadóóó!!!!
2012. okt. 18. 09:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

A lényeg, hogy add magad, legyél nyitott, kedves az emberekkel, ne tűnj magadba zárkózottnak.

2012. okt. 18. 09:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos azt hallotaam, hogy azaz osztály ahova megyek elég bunkó egy társaság akkor most nekem is az kell hogy legyek gondolom.
2012. okt. 18. 09:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja és a legelsőválaszoló attól, még hogy mindenkinek megakarok felelni és jóban szeretnék velük lenni szerintem nem vagyok ribi.
2012. okt. 18. 09:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha alapból félénk vagy nem lesz egyszerű. Aki menő és könnyen barátkozik azoknak elve ilyen habitusuk. persze valamennyit talán lehet változni de teljesen szerintnem nem.
2012. okt. 18. 10:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Sehogy nem leszel népszerű. Egy ideig játszhatod a menő szerepet, de úgyis kiderül, hogy valójában egy félénk lány vagy.
2012. okt. 18. 11:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Igazából csak akkor vagyok félénk amikor ilyen bunkokkal vagyok együtt. Máskor nem.
2012. okt. 18. 13:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Bunkóknál akarsz bevágódni? Ezt nem nagyon értem. Sehogy nem leszel népszerű, ez nem így megy, hogy betanulsz egy szerepet... vagy az vagy alapból vagy soha nem leszel az.
2012. okt. 18. 16:26
 9/10 anonim ***** válasza:
ha bunkóknak meg pasiknak akarsz bevágódni akkor dobdkicsöcsöd.
2012. okt. 18. 17:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy legyek ribi.
2012. okt. 18. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!