Hogy legyek népszerű?
Figyelt kérdés
Nemtom, hogy jó helyre írtam de mindegy. 16 éves lány vagyok és most megyek át egy másik suliba. Szeretnék népszerű lenni a fiúk körében és sok barátot szeretnék. Hogy lehet ez? Sajnos elég félénk vagyok társaságban, de szeretnék ezen változtatni. Hogy lehetnék népszerű?2012. okt. 18. 09:21
2/10 anonim válasza:
Szia!
A lényeg, hogy add magad, legyél nyitott, kedves az emberekkel, ne tűnj magadba zárkózottnak.
3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos azt hallotaam, hogy azaz osztály ahova megyek elég bunkó egy társaság akkor most nekem is az kell hogy legyek gondolom.
2012. okt. 18. 09:25
4/10 A kérdező kommentje:
Ja és a legelsőválaszoló attól, még hogy mindenkinek megakarok felelni és jóban szeretnék velük lenni szerintem nem vagyok ribi.
2012. okt. 18. 09:28
5/10 anonim válasza:
Ha alapból félénk vagy nem lesz egyszerű. Aki menő és könnyen barátkozik azoknak elve ilyen habitusuk. persze valamennyit talán lehet változni de teljesen szerintnem nem.
6/10 anonim válasza:
Sehogy nem leszel népszerű. Egy ideig játszhatod a menő szerepet, de úgyis kiderül, hogy valójában egy félénk lány vagy.
7/10 A kérdező kommentje:
Igazából csak akkor vagyok félénk amikor ilyen bunkokkal vagyok együtt. Máskor nem.
2012. okt. 18. 13:53
8/10 anonim válasza:
Bunkóknál akarsz bevágódni? Ezt nem nagyon értem. Sehogy nem leszel népszerű, ez nem így megy, hogy betanulsz egy szerepet... vagy az vagy alapból vagy soha nem leszel az.
9/10 anonim válasza:
ha bunkóknak meg pasiknak akarsz bevágódni akkor dobdkicsöcsöd.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy legyek ribi.
2012. okt. 18. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!