Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől válik valaki népszerű,...

Mitől válik valaki népszerű, jó youtube guruvá?

Figyelt kérdés

Sziasztok.:) Gondolkoztam hogy csinálok körmös videókat, (egyszerű körömmintákat mutatnék be, hang nem lenne csak zene a videó alatt, és angolul (feliratok). Mitől válhatok jó, szerethető, és nézett guruvá?

17L

2011. dec. 11. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:

1 - kezdd el úgy 3-5 éve, amikor még nem volt dömping. :D

2 - marha sok pénz, hogy mindig legyen valami új, amit mutathatsz.

3 - ha megnézed, az igazán ismertek közül éppen hogy szinkonosak vannak, nem CSAK feliratos

4 - egy baromi jó kamera, mert az valami katasztrófa, amikor tiszta homály a kép, nem lehet semmit látni, rossz a megvilágítás.

5 - tehetség

Én a helyedben inkább blogot csinálnék, és inkább magyarul, abból még annyira sok nincs. Ahhoz elég pár jól sikerült fénykép. Esetleg írhatod angolul és magyarul is. Aztán ha már van több száz rendszeres olvasód, meg feliratkozód, csinálj videókat, ha kérik.

(ja és szvsz sok (ál)kedvesség kell. :D Sose olvastam olyan kommentet, hogy hú ez nagyon rossz, am nézd meg a blogomat :D)

Szóval kedvesség, tehetség, sok újdonság - na és legyél kellőképp kreatív, hogy érdemes legyen a te blogodat olvasni, és nem másokat, sajnos sokszor ugyanazok vannak.

2011. dec. 13. 12:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyetértek az első kommentelővel. Első lépésként egy nagyon jó minőségű felvételeket készítő kamerát kell beszerezned, szerintem az már fél siker. Egy körmös videó szerintem attól lesz jó, hogy rövid, lényegre törő, nem unalmas, de pontosan bemutatja, hogy mit, mivel, hogyan kell csinálni. Az elején mutasd be, hogy mit fogsz használni a festéshez. Utána pedig jöhet a festés. Fontos, hogy mindent jól lásson a néző, tehát ne takard el a másik kezeddel a "művet". :) A kamera maradhat végig bekapcsolva, viszont mielőtt felrakod Youtube-ra, jól vágd össze, hogy ne legyen túl hosszú és unalmas a videó. Szerintem max. 3.30 perc elég egy ilyen videóhoz, alá pedig tehetsz egy, a videó témájához illő zenét. A zenét is érdemes megvágni, megszerkeszteni, a végén elhalkítani, hogy ne legyen túl hirtelen vége. Szerintem mindegy, hogy feliratozod-e, vagy beszélsz-e a videó közben, ismerek több olyan sikeres körmös videót készítő lányt is, akik nem beszélnek a videó alatt, és nem is feliratozzák, mégis több mint 100000-en nézik meg a videóit. Ja, és ne keseredj el, ha elsőre nem sikerül több 10000 megtekintést elérni, légy türelmes, hidd el, a nagyon is onnan kezdték, ahol most te vagy. :))

Bocsi, ha néhány tanácsom hülyeség, nem vagyok szakértő, csak sokat nézek Youtubeon ilyen videókat. :))

2012. jan. 18. 23:30
 3/3 anonim ***** válasza:
*nagyok
2012. jan. 18. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!