Hogy lehetnék én is ilyen népszerű gyerek?
Tudom hogy a kérdés rossz kategóriában van, de itt szerintem több olyan ember van aki érti is amit mond..:))
Olyanra gondolok népszerű alatt, akit a fiúk felkeresnek, bulizni hívnak, és a lányok szintén próbálnak a társaságába férkőzni.
És mikről kell beszélni valakivel ahhoz, hogy hogy összebarátkozzatok, és ilyenek??????
KÖSZÖNÖM(K)
Viccesnek, nagydumásnak kell lenned, azokat mindig körülrajongják akik ilyenek, tök mindegy hogy néznek ki, ez elég nyerő, de erre születni kell, az hogy vicceket tanulsz be mondjuk és erőlteted nem jó.
Aztán van a másik fele, akiket azért szeretnek mert annyira jól néznek ki. Mondjuk én azért vagyok népszerű mert van egy különc öltözködési stílusom, ami még jól is áll, szépnek tartanak és mindig meg akarnak ismerni az emberek... fiúk is lányok is.
De szerintem nem jó népszerűnek lenni, inkább zavaró.
Nézd meg a Bajos csajokat...
Utána meggondolod magad, ha kívül állóként szemléled a "népszerűeket"
Legyél inkább természetes!
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!