Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehetnék én is ilyen...

Hogy lehetnék én is ilyen népszerű gyerek?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a kérdés rossz kategóriában van, de itt szerintem több olyan ember van aki érti is amit mond..:))

Olyanra gondolok népszerű alatt, akit a fiúk felkeresnek, bulizni hívnak, és a lányok szintén próbálnak a társaságába férkőzni.

És mikről kell beszélni valakivel ahhoz, hogy hogy összebarátkozzatok, és ilyenek??????

KÖSZÖNÖM(K)

2012. júl. 14. 20:25
 1/4 gelazso ***** válasza:
63%
biztos vagy benne hogy ilyen felületes, üres társaságra vágysz? vannak jó fejek, akik nem buliznak és bohóckodnak és nem bulis tipusok.
2012. júl. 14. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Viccesnek, nagydumásnak kell lenned, azokat mindig körülrajongják akik ilyenek, tök mindegy hogy néznek ki, ez elég nyerő, de erre születni kell, az hogy vicceket tanulsz be mondjuk és erőlteted nem jó.

Aztán van a másik fele, akiket azért szeretnek mert annyira jól néznek ki. Mondjuk én azért vagyok népszerű mert van egy különc öltözködési stílusom, ami még jól is áll, szépnek tartanak és mindig meg akarnak ismerni az emberek... fiúk is lányok is.

De szerintem nem jó népszerűnek lenni, inkább zavaró.

2012. júl. 14. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Bajos csajokat...

Utána meggondolod magad, ha kívül állóként szemléled a "népszerűeket"

Legyél inkább természetes!

18/l

2012. júl. 14. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:
most fiú vagy vagy lány? de teljesen mindegy... ha te leszel a menőgyerek, akkor meg majd itt fogsz nyivákolni, hogy miért nincsenek igazi barátaim/miért árul el minden barátom a hátam mögött?:(
2012. júl. 14. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!