Miért illetjük az elhízott embereket becenévvel?
Nem szeretnék senkit sem megbántani. Felvetődött bennem a kérdés, hogy miért mondjuk pl. azt, hogy duci vagy molett. Tudom, hogy vannak átmenetek, de manapság mindenkire azt mondjuk, akin sokkal több felesleg van, mint mondjuk 5-8 kiló, hogy duci. Egyre több "molett modell" is van.
Félre ne értsetek, azzal sem értek egyet, hogy annál szebb valaki, minél vékonyabb. Mutatok képeket, és véleményeket szeretnék!
Szerintem ő elhízott:
Ő túl vékony:
Ők normál testalkatúak:
Nem egyszer ilyen pasikra mondják, hogy macis- szerintem ő is elhízott:
(A bal szélső férfit kell nézni).
Szerintem ő a normális testalkatú:
Lenne még egy megjegyzésem: szerintem az izmos férfiak nagyon szexik. Tehát ne higgyétek azt, hogy aki mondjuk tesz a testéért- itt nőre is értem, hiszen egy szép, karcsú, sportos nő is gyönyörű- nem vonzó. Itt most a nagy "átlagról" beszélek.
Tehát a kérdés: azért vannak ezek az elnevezések, hogy az emberek megnyugtassák a lelküket, hogy nem elhízottak, zsírosak, hanem "duci" vagy "macis"?
ami neked macis nekem az izmos
ami neked normalis pasi, az nekem sorvadt kis giliszta, nem latod hogy a melle majd be szakad? megutned es levegot nem kapna
Húhh ez mennyire viszonylagos:D ami neked normál, az nekem husis, ami neked túl vékony, az nekem normál.
Hmmmhmm:D
És szerintem az a bal szélső pasi tényleg macis, nekem az ilyen pasik jönnek be. A 2 méter magas és szélesek:D
Azért írtam, hogy szerintem. :)
Amúgy a normál nem azt jelenti, hogy jobban tetszik nekem egy ilyen pasi, mint egy izmosabb. De valljuk be, aki nem sportol, annak nehezen lesz izmos teste...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!