Szép vagyok szerintetek? Milyennek találtok?
Hát stílusod nincs de az alap jó.
Fesd vissza a hajad barnára.... ne öltözködj ilyen közönségesen... és szedd ki szépen a szemöldököd (előbb növeszd egy kicsit). Ja és ne legyen olyan mű a mosolyod mint az első képen.
Szerintem nem nézel ki rosszul, de a képek nem túl jó minőségűek, sokkal jobbakat tudnék rólad készíteni. ;)
/Egy fotós
Én is csak azt mondom mint a többiek: a szemöldököddel csinálj valamit könyörgöm; ha mosolyogdsz, akkor az legyen őszinte mosoly; a szemkihúzás az tényleg nem valami. Ezen kívűl nekem a hajaddal nincs bajom, de lehet hogy csak azért, mert teljesen odavagyok a szőke hajért. Még csak egy plussz amit mondanék: húzd ki magad!
Amúgy pontozásban egy gyenge 7/10
Szerintem egy kicsit lehetne simább bőröd ezért tudsz tenni....
A hanad tényleg túl mű.
De amúgy szép,ne feledd mosolyog természetesen!
A mosoly mindig sokat dob az emberen.
10/7 :)
Hú, mennyi fikázó komment van itt, pedig a 99%-uk örülne, ha ilyen nőjük lenne :) (a maradék 1% homokos)
Talán ha másképp tetted volna fel a kérdést, másmilyen válaszokat kaptál volna.
Alapvetően szép nő vagy, jó alapanyag, szép, arányos az arcod és természetesen jó a tested is. A hajad teljesen jó. Azonban a szemöldöködet tényleg jobb lenne visszanöveszteni, és másmilyen szemfestés jobban állna, de ezeket könnyű megváltoztatni.
Ágnes Vanillára hasonlítasz, aki szintén nagyon szép csaj.
Pontozni nem szoktam, azzal értek egyet, aki szerint 3 kategória van:
1. nem dugnám (a csajok 80%-a)
2. dugnám (19%)
3. kell (1%)
Ebből te most a 2. vagy, ami igen jónak számít.
A 3.-hoz viszont nem elég külsőleg látni, hanem ismerni is kell az illetőt, valamint a fenti egy-két külső változtatás is kellene.
A tested okés,de az arcod no comment..nem áll jól ez a platina szőke haj,a szemöldököd túl íves,az a szemkihúzás nagyon gáz főleg hogy csak egy vonalat húztál de nem töltötted ki...a monroe pc 20 felett már gáz szerintem (bár nekem alapból ribancos),az a vicsor meg mindent visz...
Természetesebb hajszínnel,natúr sminkkel,pc nélkül,szépen mosolyogva szép lennél.
20L
Ez egy rossz kép rólad, ijesztően vicsorogsz rajta. :)
A melleid meg el vannak takarva, az a baj.
A többi kép sokkal jobb.
De nem unod még ezt a kérdést? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!