Ha ennyire nem szerettek pár dolgot, akkor miért nem teszitek szóvá? Bőv lent
Pl, itt fent sokszor olvasgatok tetkós ill, ékszeres kérdéseket, és sokan annyira felbőszülnek
Kérdem én, az utcán miért nem meritek kinevetni, vagy esetleg megszólni a hozzám hasonló embereket?
23/F
Nagyon tetovált, piercinges fültágítós kopasz ember
A szavatokkal élve "primitív vadember"
A nethuszárokat kérdezed?
Akiknek lányok esetében a miniruha meg a magassarkú már extra-k.rvás, a műköröm egyenlő a plázap.csával, az extrém öltözködés pedig a világvégét jelenti, fiúknál meg, akinek kicsit is stílusa van az b.zis, aki nem olyan mint egy ősember, az is. Igazából az is gáz ha vki gyúr, de az is ha nem elég izmos, meg hát gáz a tetkó, de ha mindezek mellett nem vagy elég egyedi, akkor senki se vagy, legalábbis a nők szemében.
Üdvözöllek Magyarisztán troll részlegében, ahol még a külföldi trolloknál is marhábbak az emberek :D ráaádsul, sajnos, sokan nem trollkodásból írják, valóban ilyen alacsony a szellemi szintjük... ez az ami kis hazánkat megkülönbözteti a nyugati országoktól, pl Németo., Hollandia, Amcsi.
(tisztelet persze a kivételnek, mert azért van 1-2)
Jó tudni hogy vannak még akik nem olyan konzervatívak,
Sajnos tényleg beszűkültek nálunk az emberek, és csak hangot adnak a dolgoknak de nem mernek akár testileg is fellépni
Pedig vagyunk mi is olyan marhák lásd a kalocsai mintával ellátott termékeket
Ha a kinézetedhez nem társul bunkó, tahó viselkedés, akkor semmi baj veled. A te ízlésed, te tested, te életed, a világon senkit nem érdekel.
Interneten keresztül pedig még a 10 éves is minimum 140 kilónak érzi magát.
Én ha ismernélek ha nem de látnám a tetkókat oda mennék és mondanám h rohadt jól néz ki mert oda vagyok értük igaz nálunk az 1hugomnak nincs semmi ilyenje /még/ .. tehát . :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!