Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem engedik a szüleim...

Miért nem engedik a szüleim hogy tetoválásom legyen? Hogyan vegyem rá őket?

Figyelt kérdés
Most nem mind1 nekik hogy mit csinálok a bőrömmel:@az enyém nem az övék én fogom viselni nem ők...hogyan vegyem rá őket hogy megengedjék?
2009. aug. 5. 19:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is várj vele egy pár évet. 16 vagyok, én is nagyon szeretnék, de a szüleim nekem sem engedik, és kezdem belátni, hogy jól teszik. Talán ez csak egy fellángolás, nem divattetkót akarok, hanem olyat, ami jelent is nekem valamit. Bár úgy látom ez nálad megvan - a mosolygós delfin a felirattal nagyon aranyos:D
2009. aug. 5. 20:44
 12/18 A kérdező kommentje:
:D kösy örülök hogy tetszik meg már valaki irta szintén hogy neki is, akkor majd ha 17-18-évesen is tetszeni fog majd meglesz ;)
2009. aug. 5. 20:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Mert amíg nem vagy 18 éves, a tetoválós sem csinálja meg. Vagy aki igen, annak a munkáján is meg fog látszódni.
2009. aug. 5. 20:51
 14/18 A kérdező kommentje:
barátnőmnek most csinálták meg és nagyon szép lett nem kötötték korhoz...
2009. aug. 5. 20:52
 15/18 anonim ***** válasza:

én 18éves múltam, szüleim aztmondták 18éves koromig nemlehet.és igazuk volt, megbántam volna mostanra azt a mintát amit akkor akartam,és ahova!!!

most észbekaptam h jaaa,én annyira szeretnék,bevillant h mit akarok, megis csináltattam tegnap xd. anyám még mindig nem örülne neki,úgyh nemis tudja, majd egyszer megmutatom neki:D

2009. aug. 5. 20:53
 16/18 A kérdező kommentje:
xD remélem szép lett:)egyszer majd ..xD ráér :D
2009. aug. 5. 21:04
 17/18 anonim válasza:
Én is 15 vagyok , igaz , fiú . Én is szeretnék tetoválást , de tisztában vagyok vele , hogy 3 év alatt , rengeteget változhat az ember , és ha most csináltatsz egy ilyet és később mégis változna a véleményed , akkor probléma van , mivel az ilyen dolog örök . Szóval csak türelem :) Amúgy tetszik az ötlet , egyedi és aranyos :):)
2009. aug. 5. 21:53
 18/18 A kérdező kommentje:
:D kösy a választ :D
2009. aug. 5. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!