Lányok tetszik ez a fajta haj?
2012. okt. 3. 22:23
1/14 anonim válasza:
Nem a kedvencem, de ha jól áll a pasinak és ő maga is bejön így, akkor nincs probléma.
19/L
2/14 anonim válasza:
Nagyon jó ez, ha jól áll a pasinak.
3/14 anonim válasza:
rizikós haj, ha valakinek illik az arcformájához nagyon jó,de pl egy kerek fejű fiún nem tudom elképzelni.
L/22
4/14 anonim válasza:
Tetszik, ha az archoz és a stílushoz is illik.
6/14 anonim válasza:
nekem a félhosszú haj jön be,de nem feltétel,ha passzol hozzá,akkor oké minden további nélkül :)
7/14 anonim válasza:
Igen, nagyon nagyon tetszik, szexinek tartom, de a viselője stílusától is függ. De inkább "lenyalva", nem felállitva. :) Az utolsó képen már annyira nem tetszik.
31/N
8/14 anonim válasza:
szerintem kegyetlenül nevetséges. 16/L
10/14 anonim válasza:
Hát nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e. Ha bajön a pasi lehet, hogy tetszene is, de az összes képen ilyen kis szépfiúk vannak akik nem jönnek, be úgyhogy nem tetszik, mert nem tetszik a pasi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!