Fiúk! Tetszik nektek hogyha egy lánynak frufruja van? Hogyha tetszik, akkor milyen fajta? Képet is tudnátok mutatni róla?
minden lányhoz más illik. Ha frufruval szép akkor avval, ha nem szép vele akkor nélküle.
BOnyolult szabály mi? ;)
ha ez a kérdés, akkor a válaszom, hogy nem a kedvencem :)
de biztosan vannak akiknek jól áll.
Nekem nem tetszik a frufru, de pl ez még elmegy, elvileg ez is frufru, de nem biztos: [link]
[link] vagy itt is, itt ez már tuti h frufru, de így hogy nem feltűnő, így tetszik :) amúgy bocsi h pont őróla rakok be képeket csak így egyszerűxD
20/F vagyok és a hosszú haj tetszik frufru nélkül. A frufrutól olyan a haj mintha hiányos lenne. Egy lány ismerősöm szerint zsíros lesz tőle a homlok meg még nem tudom miket mondott, de ritka az ilyen lány mint ő :D szóval nekem a hosszú haj tetszik (elől is hosszú:) )
Én szeretem a frufrukat, bár ezt a hajad nagyban befolyásolja, hogy jól is áll-e. Például ezt a Kleopátra féle "kerekített" nagyon nem tetszik, de a szögletesebb fajta már sokkal szebb. :)
18/F
2 válaszadó most a selena gomezes képekkel beinditotad a hormonokat.
A válaszdónak: van olyan lánynak akinek jah de sztem 95% ba nem:D De ha az is frufru amit a második válaszadó küldött akkor jah,szinte mindenkinek.
Az arctól is függ, hogy illik-e hozzá. De ha minden stimmel, akkor ez az egyik kedvenc női frizurám (a hölgyeken, nem magamon :D). Egyébként a másik kedvencem a kontyos. :)
Szóval:
a) Igen, nagyon tetszik.
b) Várj, linkelek neked.
c) Igen, keresek.
A képek:
b) Szóval, tetszik amikor hosszabb és oldalra van fésülve, és az is nagyon tetszik, amikor rövidebb és szemöldökkel van egy vonalban -ahogy a képen is láthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!