Kinek milyen fajta fültágító tetszik? :D
Figyelt kérdés
Illetve hogy mekkora (fiún/lányon). Aki azt akarja írni h fúj utálom a fültágítót mindnekin és hasonlók az kíméljen meg mert nem arra vagyok kiváncsi aki nem szereti.2012. máj. 23. 16:26
1/9 anonim válasza:
Nekem ez tetszik nagyon,kb hasonló méretben,talán kicsit nagyobba.Talán egy pici nőiesség van benne :)
2/9 anonim válasza:
Kicsike, 5-6 mm-ig max, telített, azaz ne lehessen átlátni a fülén, egyszínű, kőtől mentes
3/9 anonim válasza:
nekem igazán nem tetszik,de amit az első linkelt az a maximum méret :D és kövesen szerintem szép,persze csak lányon :D Fiún ne legyen se köves se neon színű
5/9 anonim válasza:
Nekem vagy a nagyon pici, vagy a nagy (30+) tetszik. Nem tudom igazából miért. (Ez vonatkozik fiúkra és lányokra is.) A nagyobb fülem harmincas, szilion van benne, de köveset szeretnék, szerintem az nagyon szép.
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
8/9 monster under yo bed válasza:
8-30 miliig, bármilyen akril vagy szilikon :D
9/9 anonim válasza:
nekem a fültágító tüske, meg a neon színű szilikon karika :D iszonyat jók, én is olyat szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!