Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen ez az ajakpiercing?

Milyen ez az ajakpiercing?

Figyelt kérdés

Szóval ilyen az ajakpiercingem, ti mit gondoltok róla? Tetszik, vagy nem, ha nem akkor miért, stb.:D Eddig az ismerőseim nagyrészének tetszett, bár kaptam kritikákat is.

Link:

[link]

[link]

2009. aug. 4. 17:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

Nem tetszik, mert gusztustalan, nőietlen, semmi esztétikus nincs benne. Szerintem. De ha neked ez tetszik, hát hordd.

19/L

2009. aug. 4. 17:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ez is egy vélemény :)nekem tetszik ez a piercing mondjuk azért nem gusztustalan szerintem. Ízlések és pofonok :)
2009. aug. 4. 17:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Régebben én ugyanilyet szerettem volna(19 évesen), de aztán mégse csináltattam és már így 3 év távlatában nem is bánom.

De egyébként nekem még ez a fajta tetszik a legjobban, vannak valóban gusztustalanok és otrombák

2009. aug. 4. 17:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Hú, hát ne haragudj, de nekem nagyon nem tetszik. Alapvetően nem szeretem az ajakpiercinget, de ha már, akkor valami szebb karika vagy egyszerű pötty. Először úgy tűnt, mintha egy egyszerű fémkampót hajlítottál volna a szádra.
2009. aug. 4. 17:47
 5/11 A kérdező kommentje:

Lehet kicserélem majd egy másmilyenre...mert gondoltam oylan karikára is, amin van egy kis gömb, vagy aranyszínűt...nem tudom még:D

Ja és köszönöm a válaszokat :)

2009. aug. 4. 18:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

inkább valami köves legyen, az sokkal csajosabb :)

de ha ez megy a stílusodhoz, akkor tuti jól áll.

sajna nem ismerlek, ezért nemigazán tudom :S

de nekem a kövesek jobban tetszenek, de van akinek ez is jól áll :)

2009. aug. 4. 19:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem nagyon tetszik *-*

azén számban két bogyós patkó van, de csak azért, mert eredetileg ilyen karikát szerettem volna, amilyen Neked van, de nem találtam sehol :( a golyózáras karika viszont nekem nem vált be, mert sokat játszok a vasaimmal, és az egyik golyót véletlenül kiharaptam és lenyeltem x)

egyébként nem akarok kötözködni, de az arany színű pc-t nem ajánlom - láttam már párat, de eléggé... hát... csúnyácskák voltak :D de ez csak az én véleményem ^^

2009. aug. 4. 19:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Én még nem láttam aranyszínű piercinget, így nem tudom hogy milyen xD de ha tényleg olyan bénán néz ki, akkor inkább hagyom.Ezt a piercinget a piercinges rakta bele, mondta, hogy mikor cserélhetem ki, de ez is benne maradhat.Valamilyenre mindenképp ki szeretném cseréni csak nem tudom melyik a legjobb x) (vagy melyik néz ki a legjobban)
2009. aug. 4. 21:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik.. bér a karikánál a köves tényleg kicsit jobban nézne ki. Én is szeretnék csak középre és úgy hogy a végén gömb lenne, de csak a gömb látszódna. 16/F

Egyébként szép az ajkad =)

2009. aug. 5. 17:52
 10/11 A kérdező kommentje:

Ó-óó köszönööm :$$

Lehet, hogy én is egy bogyós-köves mellett döntök :)

Ez tetszik:

[link]

Én egyszer olyan piercinget láttam, hogy középen volt, de nem egy sima bogyó, hanem egy kis focilabdaminta volt ráfestve :D

2009. aug. 6. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!