Milyen ez az ajakpiercing?
Szóval ilyen az ajakpiercingem, ti mit gondoltok róla? Tetszik, vagy nem, ha nem akkor miért, stb.:D Eddig az ismerőseim nagyrészének tetszett, bár kaptam kritikákat is.
Link:
Nem tetszik, mert gusztustalan, nőietlen, semmi esztétikus nincs benne. Szerintem. De ha neked ez tetszik, hát hordd.
19/L
Régebben én ugyanilyet szerettem volna(19 évesen), de aztán mégse csináltattam és már így 3 év távlatában nem is bánom.
De egyébként nekem még ez a fajta tetszik a legjobban, vannak valóban gusztustalanok és otrombák
Lehet kicserélem majd egy másmilyenre...mert gondoltam oylan karikára is, amin van egy kis gömb, vagy aranyszínűt...nem tudom még:D
Ja és köszönöm a válaszokat :)
inkább valami köves legyen, az sokkal csajosabb :)
de ha ez megy a stílusodhoz, akkor tuti jól áll.
sajna nem ismerlek, ezért nemigazán tudom :S
de nekem a kövesek jobban tetszenek, de van akinek ez is jól áll :)
nekem nagyon tetszik *-*
azén számban két bogyós patkó van, de csak azért, mert eredetileg ilyen karikát szerettem volna, amilyen Neked van, de nem találtam sehol :( a golyózáras karika viszont nekem nem vált be, mert sokat játszok a vasaimmal, és az egyik golyót véletlenül kiharaptam és lenyeltem x)
egyébként nem akarok kötözködni, de az arany színű pc-t nem ajánlom - láttam már párat, de eléggé... hát... csúnyácskák voltak :D de ez csak az én véleményem ^^
Nekem tetszik.. bér a karikánál a köves tényleg kicsit jobban nézne ki. Én is szeretnék csak középre és úgy hogy a végén gömb lenne, de csak a gömb látszódna. 16/F
Egyébként szép az ajkad =)
Ó-óó köszönööm :$$
Lehet, hogy én is egy bogyós-köves mellett döntök :)
Ez tetszik:
Én egyszer olyan piercinget láttam, hogy középen volt, de nem egy sima bogyó, hanem egy kis focilabdaminta volt ráfestve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!