Segíség! Ajakpiercing? (lent)
A napokban csináltatok ajakpiercinget.
Utána lehet normálisan fogat mosni?(amíg gyógyul)
Tényleg nem lehet tejterméket enni-inni ( tehát pl. sajtot sem ehetek?)
Újdonsült piercinggel csókolózás?
Nagyon, láthatóan feldagad, vagy csak sebesedik? ( Tehát miután megcsináltattam 2-3 napra rá mehetek "hivtalos" ünnepségre?
Miután már begyógyult, és van kb. 2-3 hónapos a pc, az káros lehet rá, ha naponta (akár többször is) cserélgetem? Szal pl. buliba másfélét, iskolába másfélét, otthonra másfélét.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Én is szerettem volna, de osztálytársam csináltatott 3 hete kb, hát kiábrándultam..:S
Szegénynek a szája a duplájára dagadt és mondta hogy tele van gennyel, meg ott nyomkodta kifelé belőle:S:S
Szerintem várd meg az ünnepséget, majd utána:)
Ajánlatos kerülni:
* orális kontaktust más személlyel!!!
* kemény,- és fűszeres ételeket
* dohányzást
* tejtermékeket!!! (kb. 5-6 nap)
Fogatni mosni természetesen lehet. Nekem dagadt fel szerencsére, amikor én csináltattam. :)
De szerintem is várd meg az ünnepséget! :)
11:42 vagyok.
*nem
Tehát nem dagadt fel. :D
Huu, nagyon szépen köszönöm! Sokat segítettetek! Mindeféleképpen hozzáértőnél csináltatom, csak gondoltam megkérdezek 1-2 dolgot, hogy hogyan induljak neki :) Akkor szerintem megvárom az ünnepséget, de azért ma, ha járok pc-s közelében rákérdezek ott is, hogy mit ajánl :)
Köszönöm szépen mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!