Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Segíség! Ajakpiercing? (lent)

Segíség! Ajakpiercing? (lent)

Figyelt kérdés

A napokban csináltatok ajakpiercinget.

Utána lehet normálisan fogat mosni?(amíg gyógyul)

Tényleg nem lehet tejterméket enni-inni ( tehát pl. sajtot sem ehetek?)

Újdonsült piercinggel csókolózás?

Nagyon, láthatóan feldagad, vagy csak sebesedik? ( Tehát miután megcsináltattam 2-3 napra rá mehetek "hivtalos" ünnepségre?

Miután már begyógyult, és van kb. 2-3 hónapos a pc, az káros lehet rá, ha naponta (akár többször is) cserélgetem? Szal pl. buliba másfélét, iskolába másfélét, otthonra másfélét.

Köszönöm a válaszokat előre is!

2010. jún. 16. 09:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy kérdésedre tudok válaszolni. Tényleg nem lehet tejterméket enni, mert élőflórás, és a nyílt sem a baciktól könnyen elfertőződhet.
2010. jún. 16. 09:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Márminthogy a nyílt seb, nyilván.
2010. jún. 16. 09:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is szerettem volna, de osztálytársam csináltatott 3 hete kb, hát kiábrándultam..:S

Szegénynek a szája a duplájára dagadt és mondta hogy tele van gennyel, meg ott nyomkodta kifelé belőle:S:S

Szerintem várd meg az ünnepséget, majd utána:)

2010. jún. 16. 09:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Nagyon feldagad,főleg reggelre.Nekem van,így tudom.Én fogat mostam már másnap,kisem bírtam volna,hogy ne mossak,vigyáztam,hogy ne fájjon.Csókolózni,óvatosan tudtam,de nem vadultam :)Nekem nem volt egyszerű cserélgetnem,így nem cseréltem.Egyébként ilyeneket megkérdezhetsz a szúrótól is.Azt azért mondanám,hogy mindenképpen hozzáértő személlyel csináltasd!
2010. jún. 16. 09:41
 5/10 Harmoka ***** válasza:
Szerintem is hozzáértővel csináltasd. Tejterméket tényleg nem lehet. Az hogy kinek dagad fel és mennyire az egyéni érzékenységtől is függ. Attól függ neked hogy gyógyulnak a sebeid.
2010. jún. 16. 09:57
 6/10 Harmoka ***** válasza:
Ja, és cserélni nem olyan egyszerű, majd meglátod egyedül nem biztos hogy sikerül.
2010. jún. 16. 09:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Ajánlatos kerülni:

* orális kontaktust más személlyel!!!

* kemény,- és fűszeres ételeket

* dohányzást

* tejtermékeket!!! (kb. 5-6 nap)

[link]

Fogatni mosni természetesen lehet. Nekem dagadt fel szerencsére, amikor én csináltattam. :)

De szerintem is várd meg az ünnepséget! :)

2010. jún. 16. 11:42
 8/10 anonim ***** válasza:

11:42 vagyok.

*nem

Tehát nem dagadt fel. :D

2010. jún. 16. 11:43
 9/10 A kérdező kommentje:

Huu, nagyon szépen köszönöm! Sokat segítettetek! Mindeféleképpen hozzáértőnél csináltatom, csak gondoltam megkérdezek 1-2 dolgot, hogy hogyan induljak neki :) Akkor szerintem megvárom az ünnepséget, de azért ma, ha járok pc-s közelében rákérdezek ott is, hogy mit ajánl :)

Köszönöm szépen mégegyszer!

2010. jún. 17. 11:13
 10/10 A kérdező kommentje:
háát tegnap megcsináltam, eleinte nem fájt, majd kesobb mosolyogni sem tudtam, aztan kesobb elmult, ma reggel meg bedagadt de nemfaj. varom a tovabbi "mellekhatasokat" :D Koszonom szepen mindenkinek!
2010. jún. 21. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!