Fiúk! Szerintetek szép ez a lány?
Figyelt kérdés
Fiúk! mit szóltok szerintetek szép lány?
linkek: [link]
igaz nincs benne az egész teste de egyébként 13 éves és 50 kg 165 cm kicsit duci sztem!
légyszíves írjatok véleményt!
2012. okt. 1. 15:45
1/15 anonim válasza:
A másodikat nem nyitja meg...
Amúgy meg tipikus, pózoló tiniliba.
2/15 anonim válasza:
Ducinak nem tűnik, de igaza van az elsőnek...olyan átlagos kis tinip*csa aki azt hiszi művészi lesz a kép az instagramtól, és ha kicsit csücsörít az szexi...13 évesen még nem a facebookra meg a google+-ra kéne pakolászni a képeket...nem vagytok ti olyan nagy lányok mint hiszitek...de majd rájöttök...
3/15 anonim válasza:
ketteske, mondhatod ezt nekik, nem fogják fel az agyacskájukkal. Manapság már inkább az érték, ha valaki így pózol, de nem ringyó. /a póz nyilván nem az, de 'you know what I mean', remélem/
5/15 anonim válasza:
11 évesre tippeltem volna, nagyon kislány még. Aranyos... szép lesz talán ha nő lesz. 50 kg-al meg semmiképp nem duci. Ahhoz a magassághoz ez a minimum.
6/15 anonim válasza:
Nekem se nyitja meg a 2. képet.
Amúgy a feje elég ronda szerintem, legjobban a szája nem tetszik.
Bocsi, ha te vagy a képen kérdező és megsértettelek!
7/15 anonim válasza:
1-2 nek igaza van.... rühellem az ilyen csirákat mint az ilyenek.....
8/15 anonim válasza:
Igen, kicsi csíra. Olyan távol van a szépségtől, mint Dzsásztin Bíber a férfiasságtól.
9/15 A kérdező kommentje:
figyusz igen én vok a képen a kérdező és azért kérdeztem mer így nézek ki sminkben egyébként teljesen más vok smink nélkül mindjárt töltök fel olyat is!
2012. okt. 1. 20:27
10/15 anonim válasza:
El kell hogy keserítselek, mert nem a smink miatt mondtuk, hogy nem jó. A pózolásod, és az arcvágásod a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!