Lányok szerintetek jól néz ki ha egy barna hajú fiúnak a frufrujában van egy zöld, kék, szőke tincs? Még a színt nem tudom :"DD
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 21:28
2/19 anonim válasza:
megmosolyognálak az utcán az tuti.
3/19 A kérdező kommentje:
de fölfelé van állítva a haj és kicsit oldalra.. akkor is hülyén néz ki? :'DDD
2012. szept. 26. 21:44
4/19 anonim válasza:
sztem jól nézne ki szaretem az szines hajakat persze csak ha nem az egész mondjuk zöld de 1-1 tincs sztem nagyon jól néz ki :)
5/19 anonim válasza:
Nem... Barna hajba alapból nem áll jól semmilyen színes (nagyon kivételes esetekben csak.) És igaz, nekem most kék a hajam, de nem igazán jönnek be a színes hajú fiúk, inkább sima barna/fekete. De hát ez csak az én véleményem. :)
6/19 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem néz ki jól, bocsi.
7/19 anonim válasza:
Tetszik a színes, de csak hosszú hajban. Ami nálam minimum ilyen emós hajat jelent.
8/19 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=AbPED9bisSc
Nézzétek meg az egyik srácnak olyan haja van amit szeretnék, nektek bejön az ilyen haj?:"DDD
2012. szept. 26. 23:48
9/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg.!!!!!! mielőtt valaki mondaná,h b*zi vagyok h One Directiont linkelek.!
2012. szept. 26. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!