Lina96 kérdése:
Szőkés barna hajam van. Vettem egy extravilágos bézs szőke hajszínezőt, amitől 1-2 árnyalattal világosabb letta hajam.2 napja színeztem be. Most vettem egy platina szőke hajszínezőt. Tehetek hozzá 9%os oxit?
Figyelt kérdés
Ráfesthetem az előző színre, vagy várjam meg még a mosásokkal lejön, és utána fessem rá? Befogja fogni a platina szőke? tehetek hozzá 9%os oxit?Vagy, pont az, hogy ahogy világosított a hajamon az első szinező, mégvilágosabb lessz tőle ha befestem a másodikkal?2012. júl. 16. 16:28
1/4 anonim válasza:
A színezők nem nagyon világosítanak.
Vegyél olyan hajfestéket, ami 4-6 árnyalatot is tud világosítani, vagy bízd magad fodrászra.
Szerintem színezőhöz ne keverj semmit, mindig rendeltetésszerűen használd ezeket a vegyszereket.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:) igen, mondták hogy nem világosít, de egy ismerősömnek, világos barna haja volt, ráfestette a szőke színezőt, és befogtaneki rendesen. világostott 3-4 árnyalatot. Vagy ez hajtól függ?
2012. júl. 16. 16:41
3/4 anonim válasza:
Mindnekinek más más típusú a bőre, a haja stb.. Tényleg ne kezd el magad, mert okozhatsz magadnak, hogy levágathatod tüsisre a hajadat. Nem egy ilyen eset volt már. Fodrász nélkül én a helyedben neki sem állnék. De te tudod.. :)
4/4 A kérdező kommentje:
utolsó: igenigen. ezzel tisztában vagyok. amikor a bézs színnel festettem be a hajam, akkor a dobozra 20perc volt írva, a hatóidő, a fodrász pedig 35percet mondott. rajta volt 25 percig. lehet a 35 perc lett volna tényleg a jó megoldás,és befogta volna,amilyenre szeretném. Ez is majdnem bézs lett,mert világos hajam van, de mégegy adagot kipróbálnák, ráfeshetemakkor, mielőtt nem kopik le a másik?
2012. júl. 16. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!