Kimosható hajfesték, színező hajhab, hajszínező? Hol árulnak ilyeneket, és melyik mennyi idő után kopik ki?
Hajszínező-nem arra a színes hajlakkra gondolok, ami 1 hajmosás után kimegy, hanem valami színezőre, ami kicsit tovább megmarad, de nem tartós.
Rendesen befogná a hajamat, ha középszőke vagyok? (világosszőkét, és sötétbarnát szeretnék kipróbálni) Utána normálisan kikopna a hajamból?
Én csak a Palette Insant Color-t ismerem (az a tasakos), az elvileg 6-8 hajmosás után kijön a hajból. Ez mennyire igaz? És azt mondják hosszú hajra 2 tasak kell (derék alá [kb 3 cmvel] érő hajam van). Erről mi a véleményeték?
Ezen kívül valami mást ismertek? Tapasztalatok?
Bocsi a sok kérdésért, de fontos. Ha valamiben tudtok segíteni írjatok. Köszönöm! :)
Én pár napja vettem. Lehet venni a 100ft-os boltban és a fodrászkellékesben vagy ahol ilyen hajfestékek vannak.
Én még nem festettem be vele, de barátnőm használt hajszínezőt (neki és szőkés haja van csak ő piros melírt csináltatott) neki 6-8 mosás után is látható volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!