Véleményetek a ducibbakról?
Őszintén fogok válaszolni, és előre bocsánatot kérek!
Hogyha ennyire nincs önbizalmad a súlyod miatt , akkor mi a fenéért nem sportolsz valamit?Mert ha sportolnál vagy tornáznál, biztos nem tetted volna fel a ezt a kérdést!És ne mondd azt, hogy nem tudsz fogyni, mert a kérdésben kifejezetten duci és nem kövér lányról van szó,tulajdonképpen nem is fogynod kell , csak izmositani, formázni.
Vannak olyanok akik kifejezetten büszkék arra, hogy túlsúlyosak, de nekik jól is áll,mert magabiztosak(és ők nem tesznek ki ilyen kérdéseket!!!).
Persze,ha valaki tudja magáról,hogy teltebb és úgy öltözködik,hogy jól álljanak neki a ruhák akkor persze...
Én súlyom szerint ideális vagyok,viszont elég nagy a combom meg a hasam,ennek ellenére szerintem szép vagyok(nem egoizmusból mondom.) néha hordok szoknyát,kivágottam felsőt,de vigyázok,hogy jól álljon és ne tűnjön még nagyobbnak az,ami amúgy is nagy...
Én ilyen körte alkatú vagyok, és engem zavar, mert ugye ehhez alapbol nőiesen kell öltözni... Bennem meg alig van vmi nőiesség, utálom is az ilyen cuccokat. :S Csípőfarmert(vagy csőgatyát) hordok, de mindig egyel nagyobbat (az álljól), és pólót (az meg színes, de olyan "átlag fazonú".) meg deszás cipőt. :D Így nem látszik annyira az alakom.
Még én is megcsodálom az olyan nőket/lányokat akik ilyen alkattal is büszkén tudnak élni. Szép alak ez, nőies és sztem jobban szeretik mint a fogpiszkálókat! Minden alakhoz tudni kell öltözni és ki lehet hozni belőle a legjobbat! :)
16L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!