Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Véleményetek a ducibbakról?

Véleményetek a ducibbakról?

Figyelt kérdés
mit gondoltok a húsikásabb egy kicsit nőiesebb-teltebb esetleg ducibb de nem kövér lányokról?kinek tetszik kinek nem?ők egyeltalán nem lehetnek szépek?
2009. aug. 3. 07:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Már hogyne lehetnének szépek, csak öltözködjenek ahogyan kell, a méreteikhez képest. Sajnos nagyon sok 80-100 kg és még fölötti hölgyet láttam már haskivillantós pólóban, csípőnaciban, és nem szép látvány ahogyan a hájat kiszorítják. De ha az öltözködés rendben van, akkor a hölgyes rendben van.
2009. aug. 3. 07:59
 2/6 anonim ***** válasza:
8%

Őszintén fogok válaszolni, és előre bocsánatot kérek!

Hogyha ennyire nincs önbizalmad a súlyod miatt , akkor mi a fenéért nem sportolsz valamit?Mert ha sportolnál vagy tornáznál, biztos nem tetted volna fel a ezt a kérdést!És ne mondd azt, hogy nem tudsz fogyni, mert a kérdésben kifejezetten duci és nem kövér lányról van szó,tulajdonképpen nem is fogynod kell , csak izmositani, formázni.

Vannak olyanok akik kifejezetten büszkék arra, hogy túlsúlyosak, de nekik jól is áll,mert magabiztosak(és ők nem tesznek ki ilyen kérdéseket!!!).

2009. aug. 3. 09:30
 3/6 A kérdező kommentje:
vaóban így van.és ha hiszed ha nem akkor sem megy a fogyás mert hormonzavarom lett és kezelésekre járok.minél kevesebbet eszek annál jobba hízok...
2009. aug. 3. 10:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Legjobb barátnőm is kicsit ducibb, tudja is magáról de teljesen magabiztos és nagyon jól öltözik, a pasik is kedvelik és sztem nagyon szép csaj ;.) A szépség meg attól függ arcra vagy testre érted e, arcra bármilyen duci lány lehet szép mert nekik még nem torzítja arcukat a plusz kiló.
2009. aug. 3. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze,ha valaki tudja magáról,hogy teltebb és úgy öltözködik,hogy jól álljanak neki a ruhák akkor persze...

Én súlyom szerint ideális vagyok,viszont elég nagy a combom meg a hasam,ennek ellenére szerintem szép vagyok(nem egoizmusból mondom.) néha hordok szoknyát,kivágottam felsőt,de vigyázok,hogy jól álljon és ne tűnjön még nagyobbnak az,ami amúgy is nagy...

2009. aug. 3. 14:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Én ilyen körte alkatú vagyok, és engem zavar, mert ugye ehhez alapbol nőiesen kell öltözni... Bennem meg alig van vmi nőiesség, utálom is az ilyen cuccokat. :S Csípőfarmert(vagy csőgatyát) hordok, de mindig egyel nagyobbat (az álljól), és pólót (az meg színes, de olyan "átlag fazonú".) meg deszás cipőt. :D Így nem látszik annyira az alakom.

Még én is megcsodálom az olyan nőket/lányokat akik ilyen alkattal is büszkén tudnak élni. Szép alak ez, nőies és sztem jobban szeretik mint a fogpiszkálókat! Minden alakhoz tudni kell öltözni és ki lehet hozni belőle a legjobbat! :)

16L

2009. aug. 3. 17:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!