177cm vagyok, 13 éves, lány ,van rá esély hogy alacsonyabb legyek? ha nincs sajnos bele kell nyugodnom
Figyelt kérdés
tényleg nagyon zavar , minden ismerősömnél magasabb vagyok... csak normális válszokat kérnék . köszönöm :)tegnap 23:12
1/5 anonim válasza:
A férfiak megőrülnek a magas, hosszú lábú nőkért!!! Majd rájössz, hogy mekkora hatalom van a kezedben, feltéve, ha csinos, ápolt lány vagy, jó alakkal.
2/5 A kérdező kommentje:
remélem ..szerintem az alacsony lányok sokkal aranyosabbak , de köszönöm
ma 00:01
3/5 anonim válasza:
Őszintén, te szerinted ha már megnőttél, hogy lehetne ezt megoldani? Levágni a lábaidból 10 centit...? Ez ilyen, el kell fogadni. Amúgy meg rengeteg férfinak bejönnek a magas nők, ugyanúgy soknak az alacsonyabbak is, igazából tök mindegy milyen magas vagy, úgy is sokaknak befog jönni a magasságod.
4/5 A kérdező kommentje:
gondoltam hogy nem lehet megoldani , de egy próbát megért . köszi
ma 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!