Nektek mi a véleményetek arról hogy Palvin Barbiról fehérneműs, szexi képeket csinálnak?
Mint például ez itt. Szerintem felháborító hogy így "levetkőztetik" Barbit,hisz olyan fiatal és olyan bájos. Szerintem nem kéne róla ilyen erotikus fehérneműs képeket csinálni.. Nektek mi a véleményetek erről?
Az utcán simán elsétálnál mellette. Egyébként meg annyi pénzt kapott ezért a fotózásért, mint más egy évi fizetése.
"alig van rajta valami..."
jah te nem szoktal a strandon bikiniben rohangalni???
vagy te apacanak keszulsz?
nem ertem mi a baj abban,ha valaki szep,csinos,es megis mutatja...
Nezd meg akkor a Victoria Secret modellejit is...VIGYAZZ,nehogy szivrohamot kapjal....
igen ott is naaaaagy didis nenik maszkalnak bikinikben..huuuuhhh....
jah es azok is atlagos nok...
mindenki atlagos NO!!!
miert te annyira szep vagy smink nelkul??mutass mar nekem olyan NOT aki tenyleg UGYANUGY nez ki sminkkel vagy anelkul!!!!Csak egyet...
Ha annyira egyszeru modellt talalni,miert nem mesz te is,es megmutatod,hogy te milyen kis szep,balyos vagy smink nelkul....mert senkit nem erdekel.... :D
"Szerintem felháborító hogy így "levetkőztetik" Barbit"
Neked baj van a felfogasoddal....ez mar 2012!!! Nem 1920 as ev.... :D ahahaha
22 N
fú de mű ez a kép, mintha cask egy egy rajzolot lenne:D
amúgy nincs baj vele, ez bikini, miért ne csinűlnának iylet vele, ha megvan az alakja hozzá, így a trandon is látod, mad ha meztelenre vetkőztetik akkor sírj (bár én megnézném :$:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!