Nektek mi a véleményetek arról hogy Palvin Barbiról fehérneműs, szexi képeket csinálnak?
Figyelt kérdés
Mint például ez itt. Szerintem felháborító hogy így "levetkőztetik" Barbit,hisz olyan fiatal és olyan bájos. Szerintem nem kéne róla ilyen erotikus fehérneműs képeket csinálni.. Nektek mi a véleményetek erről?
2012. szept. 25. 19:53
11/29 anonim válasza:
Unom már ezt a Palvin-pic$át... Am meg lesz@rom, miben fotózzák...
13/29 anonim válasza:
úgy látom, a többségi véleményét osztom én is: sz.rok rá.
Nem beszélve arról, hogy ki a bokám az a Palvin Barbi?
14/29 anonim válasza:
Levetkőztetik? Szerintem meg is dugták ezen a fotózáson, az 100%.
15/29 A kérdező kommentje:
Szerintem szánalom hogy tudnak annyi sok pénzt fizetni hogy azt monja rá hogy ok levetkőzöm,és nem értem mért kell minden modellből ilyen k**vát csinálni
2012. szept. 26. 09:18
16/29 anonim válasza:
Ettől nem lesz k.rva, egyébként is nehéz lenne egy fehérneműt nyakik begombolkozva reklámozni.
17/29 anonim válasza:
"nem értem mért kell minden modellből ilyen k**vát csinálni"
Ment az neki saját magától is.
18/29 anonim válasza:
nekem tetszik a képe. fingom sincs hogy kiaz a palvin barbara, de jó melle van az tuti.
22f
19/29 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Palvin Barbit nyilván nem levetkőztették, hanem levetkőzött.
Most komolyan azért sajnálod szegényt, mert annyi pénzt ajánlottak neki, hogy muszáj volt igent mondania?:D Ne nevettess már... Nem hiszem, hogy különben éhen halt volna.
20/29 anonim válasza:
Nem lehet, hogy te, kedves kérdező lennél a helyében? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!