Nektek mi a véleményetek arról hogy Palvin Barbiról fehérneműs, szexi képeket csinálnak?
Figyelt kérdés
Mint például ez itt. Szerintem felháborító hogy így "levetkőztetik" Barbit,hisz olyan fiatal és olyan bájos. Szerintem nem kéne róla ilyen erotikus fehérneműs képeket csinálni.. Nektek mi a véleményetek erről?
2012. szept. 25. 19:53
1/29 anonim válasza:
Levetkőztetik? Szerintem nem tartanak pisztolyt a fejéhez, ha ilyen képek készülnek róla, akkor ő is akarja. Ez meg már az ő baja, nem kell sajnálni.
2/29 anonim válasza:
Nem vetkőztetik le, valószínűleg beleegyezett a fotózásba, és ha már modell, ez teljesen átlagos kép, nem erotikus, ez egy szimpla fehérnemű fotózás.
3/29 anonim válasza:
Nekem csak jó, hisz nem gyerek már
Egy férfi miért szeressen egy modellt ha nem az alkata miatt
Nők meg úgyis a fehérneműt meg ruhát nézik a modellen
20/F
4/29 anonim válasza:
őszintén?? de nagyon őszintén ??? kék égről sza*om le :)
5/29 anonim válasza:
19 éves. Pont most kell róla ilyen képeket csinálni.
6/29 anonim válasza:
Én mondjuk pont nem tudom, hogy ki ez a csaj, de ha tényleg modell, minek sajnálod? Há' ez a dolga ember :D
7/29 anonim válasza:
Azt sem tudom ki ez, nem is rokonom, nem is ismerősöm, szóval cseppet sem érdekel mi történik vele. Ha modell akkor ez a dolga.
8/29 anonim válasza:
tényleg ez a dolga, hiszen modell, fiatal is, szép is, miért ne vállalta volna el
10/29 anonim válasza:
a véleményem? az a véleményem, hogy te is leszarhatnád már, mint ahogy én is, mivel felnőtt ember már, és nem vállalta volna, ha nem akarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!