Lányok! Ilyen fejjel mennyi esélyem van nálatok?
Elnézést,valamilyen rejtélyes okból fordítva rakta fel..(egy kis nyakcsavargatással,vagy elfordítva nézzétek meg ha lehet)
Ezenkívül 188 cm vagyok,78 kg,eléggé izmos.(nem hájas!) Itt elég kancsalnak tűnök,de nem vagyok az.Belsőre többé-kevésbé normális,csendesebb,udvarias,kicsit cinikus. Vélemény?
(szimpla kíváncsiság.Ha lehet CSAK lányok írjanak:) 16/F
Szerintem kedves,okos arcod van. :) Tök mindegy ki mit mond,a külső nem minden. Nekem tetszel. :))
16/L
Szerintem te tipikusan az vagy, akiből sok mindent ki lehetne hozni, de olyan elhanyagoltnak tűnsz.
Borotválkozz, növeszd meg egy kicsit a hajad, hordj kicsit divatosabb ruhákat, válts kontaktlencsére, és máris más ember áll majd veled szemben a tükörben. :)
15/L
"Lányok"...
Elmondanám, mi sem vagyunk egyformák. Mennyi esélyed lenne? Nálam épp semennyi...De ez nem jelent semmit...
Nem értem miért kell szegényt lehúzni, még csak 16 éves, legalább nem az a csinált b*zigyerek, mint a mai fiatalok 80%-a! A szemüveggel sincs gond, ráadásul nem mindenki bírja a kontaktlencsét.
Szerintem simán lesz esélyed a lányoknál, ilyen korban meg úgysem nagyon tudnak a kamaszok tartós kapcsolatot kialakítani.
23/L
Na akkor kezdjük:
1. Menj el kozmetikushoz! Még ha csak sebhelyek is, ahogy írod, akkor is tud rá krémet javasolni, radírozni a bőröd és halványítani a hegeket. Egy kamasz bőrén mindig van mit dolgozni a kozmetikusnak, mindenképpen érdemes elmenned. Mondd, hogy arctisztítást szeretnél + ajánljon valamit a hegek halványítására, és szedje meg kicsit a szemöldöködet. Ahova én járok kozmetikába oda nagyon sok veled egykorú srác jár. Ez nem ciki, sőt, a mai világban már alap igényesség.
2. A hajadat vagy nyírasd kisebbre (kétoldalt legyen rövidebb mint a fejed tetején) vagy növeszd hosszabbra de ez a "semmilyen hossz" elég ápolatlan benyomást kelt.
3. Lehet hogy egy kontaklencsével jobban néznél ki, de ha nem bírja a szemed, vagy anyagilag nem bírod, nem olyan gáz így sem. Lehet a szemüveg lesz a a szexepiled. :)
4. Le a bajuszkával!
5. 1-2 vagányabb póló már sokat dob. Nem tudom milyen lehet a ruhatárad, de ha cserére szorul, és nincs rá pénzed, elég ha pár divatos pólóval feldobod!
A fejeddel nincs semmi baj, egy picit kell dolgoznod az ügyön hogy ápoltabb, rendezettebb benyomást kelts.
25/N
Objektíve arcra az én párom sem néz ki jobban nálad, mégis szeretem.
A többiek egyébként már mindent elmondtak: szemöldökszedés, előnyösebb frizura, divatos ruhák, és a legfontosabb: a sportot semmiképp ne hagyd abba! :)
26/N
mintha a seggemből húztalak volna elő..
kezdjél valamit magaddal
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!