Lányok! Ilyen fejjel mennyi esélyem van nálatok?
Elnézést,valamilyen rejtélyes okból fordítva rakta fel..(egy kis nyakcsavargatással,vagy elfordítva nézzétek meg ha lehet)
Ezenkívül 188 cm vagyok,78 kg,eléggé izmos.(nem hájas!) Itt elég kancsalnak tűnök,de nem vagyok az.Belsőre többé-kevésbé normális,csendesebb,udvarias,kicsit cinikus. Vélemény?
(szimpla kíváncsiság.Ha lehet CSAK lányok írjanak:) 16/F
Ahogy rádnéztem, az egyik osztálytársam jutott eszembe, aki tavaly év elején totál bénán nézett ki (bocsi), aztán úgy fél év múlva hihetetlenül megváltozott, elkezdett kontaktlencsét viselni, menőbb ruhákat hordani, a haját pedig kicsit megnövesztette, és most felzselézve hordja. Tavaly még totál stréber kinézete volt, most pedig sok lánynak tetszik, barátnője is volt már, és a pozitív külső változások hatására a személyisége is megváltozott, már nem félős, magabiztos lett. :)
Szerintem neked is változtatnid kellene a külsődön, mert őszintén megmondom, így szerintem nem sok lánynak jössz be...
16/L
Hát... nálam nem az a lényeg ki hogy néz ki, barátommal 2 éve vagyunk együtt és belé sem a feje miatt szerettem bele (hiába hogy amiatt is bele lehetne).. de szerintem annyira nem rossz.. láttam már sokkal csúnyább pasit is.. :D
18/L
ilyen fejjel röhögve rohannék a láncfűrészbe :D
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!