Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen lenne ez a tetkó?

Milyen lenne ez a tetkó?

Figyelt kérdés
Egy kilencfarkú rókára gondoltam, a lapockámra, fekete-fehérben, kb. 10 cm-es varrat lenne... Még sosem voltam tetoválva, ez lenne az első. :D Szerintetek jó ötlet? És kb. mennyibe kerülne? (pécsi vagyok)
2009. aug. 1. 23:27
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
9 farkú róka?az meg hogy néz ki? linked nincs?
2009. aug. 1. 23:28
 2/7 A kérdező kommentje:

Ilyen:

[link]

Persze nem ezt tetováltatnám magamra, de hasonló stílusú lenne. :)

2009. aug. 1. 23:41
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha igényesen megcsinálják akkor szerintem nem lenne rossz, de jól gondold át. Úgy meg főleg, hogy ha a Hullám fürdőben látok valakit egy 9farkú rókával a hátán, egyből tudni fogom hogy te vagy az:D
2009. aug. 1. 23:46
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon jól néz ki :) Nekem tetszik, szeretem ezt a stílust.
2009. aug. 2. 08:55
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nagyon bejön!!!!!!!!!!! Nekem már van tetkóm, de ez sokkal jobb!!!!!!!!!!4 Szimbolizál valamit, hogy 9 farka van?
2009. aug. 2. 13:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez egy ilyen japán mitológiai lény; azt tartják, hogy a róka minden századik betöltött évével egy újabb farkat növeszt, összesen kilencet növeszthet, ekkor ezüst/fehér színűvé változik. Bölcsességet, intelligenciát és mágikus erőket tulajdonítanak a rókáknak, s ezek a tulajdonságok úgy erősödnek, ahogy az állat(szellem) idősödik. :) (nem tudom mennyire érthető) Én most leszek 18, úgyszólván "megérek", s így én is növelem bölcsességemet stb, mint egy ilyen kilenc farkú róka :DDD
2009. aug. 2. 15:15
 7/7 anonim ***** válasza:
79%
Hát, ha a Miami Inkesek csinálnák meg, akkor tuti jó lenne! Én még élőben nem láttam senkin olyan szép tetkókat...
2009. aug. 2. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!