Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a fényképeke...

Mit csináljak, ha a fényképeken nagyon ronda vagyok?

Figyelt kérdés
Próbáltam már nagyon sok féle képet csinálni,de mindegyiken olyan ronda vagyok.Teljesen máshogy nézek ki,mint amit a tükörben látok.Most mit tegyek?hogyan készítsek magamról képet?
2009. aug. 1. 09:01
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
mosolyogj szépen a fényképezőbe ahogy neked kényelmes. nevess és képzeld azt hogy a fényfépező gép valami vicceset mondana neked.
2009. aug. 2. 10:30
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Milyen pózokba állj be? Ne legyen túl erőltetett, inkább természetes. Ha fotós csinál rólad képet az úgyis valamilyen szinten 'művészi' lesz és talán túl beállított. Ha tényleg nincs semmi ötleted h h fényképezd magad, menyj fel iwiwre:D vagy vmi közösségi portálra és nézd h mások hogy viselkednek képeken, de azért nem kell teljesen leutánozni a másikat, főleg ha ismer, aztán nehogy balhé legyen h utánzod:D de azért sok sikert! úgyis menni fog;)
2009. aug. 2. 23:03
 13/14 anonim ***** válasza:
57%
Ahogy a képeken látod magad, úgy nézel ki. A fénykép 2 dimenziós képet ad, a tükör 3-at. Nem úgy nézel ki, amit látsz a tükörben, hanem úgy ahogy a fényképen vagy. A tükörben minden felcserélődik, a képen nem.
2009. aug. 12. 20:41
 14/14 anonim válasza:
79%
én is úgy vagyok vele, hogy alapjáraton még nem is mondanám magam olyan rondának, de a rólam készült képeken mintha egy másik embert látnék. nem is ismerek magamra. persze, néha sikerülnek jó képek, fel is rakom őket pl facebookra, de pár hét múlva újra megnézem, és már is kritizálom, és nagyon csúnyának látom magam, és el sem hiszem, hogy én ezt felraktam, és hogy mekkorát éghettem vele.. hiába írják a kommentárokba, hogy milyen szép vagyok, én nem érzem így. és elég egy negatív hozzászólás és az önbizalmam a romokban hever. szóval nem nagyon tudok neked tanácsot adni, csak hogy minél több pózt próbálj ki, és sok képet csinálj, egyik csak megtetszik, még ha csak egy hétre is...
2010. aug. 21. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!