Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a fényképeke...

Mit csináljak, ha a fényképeken nagyon ronda vagyok?

Figyelt kérdés
Próbáltam már nagyon sok féle képet csinálni,de mindegyiken olyan ronda vagyok.Teljesen máshogy nézek ki,mint amit a tükörben látok.Most mit tegyek?hogyan készítsek magamról képet?
2009. aug. 1. 09:01
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%

mutasd meg másnak, és ha ő azt mondja, hogy tényleg, ronda, akkor menj fotóshoz.

mindenki csúnyában látja magát képen, mint élőben...

2009. aug. 1. 09:10
 2/14 anonim ***** válasza:
93%

Én is így voltam és vagyok is néha:)

A megoldás az,hogy több oldalról pozícióban kell magad lefényképezni,meglátod melyik a legjobb prod:)

2009. aug. 1. 09:23
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Az nem igaz, hogy mindenki csúnyábbnak látja magát képeken, rengeteg emberről kifejezetten előnyös képek születnek, nekem is átlagban jobbak a képeim, mint ahogy kinézek. Rólam is régen csak hülye képek készültek, aztán volt egy nyár, állandóan együtt lógtunk bnőmmel és állandóan képeket csináltunk, volt h egyszerre többszázat. Kicsit furcsán hangzik, de így jöttem rá h mi az előnyös és mi az ami egyáltalán nem. Persze még most is készülnek rólam érdekes képek, de már merőben mások mint anno. Próbálgasd az arcod, a 'pózokat' persze csak finoman, ne legyen egyikse erőltett, meg már nem divat az h felülről fényképezzük magunkat, vagy lehet h egyes körökben még igen.. no m1. max megkérsz vkit h fényképezzen úgy h feláll a székre vagy ilyenek, mert az karcsúsít ha felülnézetből fotóznak. Ha meg pl szépek a fogaid akk mutasd:) de persze nem kell minden képnek arról szólnia h vicsorogsz:D de hát gondolom tudod te
2009. aug. 1. 09:29
 4/14 A kérdező kommentje:
kösz!akkor megpróbálok minnél több képet csinálni.de mégis,milyen pózókba álljak be?honnan tudnák pózokat nézni?pl.amikor profi fotós fényképez valakit,ő mindig tudja,h mi áll jól.hogy csinálja?
2009. aug. 1. 10:11
 5/14 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is volt ilyen problémám.Azóta úgy fényképezem magam,hogy tükör előtt,és a tükörben látom,hogy úgy milyen lenne a kép.Általában 30-35képből amit csinálok kb. 5-6marad meg a végén,mert szinte mindegyikkel van vmi bajom:D

Nekem a legnagyobb problémám az,hogy a fényképen 99%-ban fénylik az arcom,pedig amúgy nem:(

2009. aug. 1. 10:11
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Ha megkérsz valakit, biztos szívesen készít rólad spontán képeket, tapasztalatból tudom, azok sokkal jobban szoktak sikerülni, mint a beállítottak.
2009. aug. 1. 10:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

ÁÁÁ, én azt hittem egyedül vagyok ezzel. Egyszer valami 10 képet csináltak rólam ismerősök, 1-et akartak, de nem tudták elhinni, hogy mindegyiken olyan béna vagyok. :)))

Azt mondták, nem is én vagyok a képen! Állítsd be videóra a kamerát, tedd le és mozogj előtte természetesen. A felvételből látod majd, hogy mely mozdulatok, arckifejezések állnak jól neked.

2009. aug. 1. 10:39
 8/14 anonim ***** válasza:
24%

Ha nem vagy szép semmilyen képen ne fényképezd magad..xD

nem...Csinálj jó sokat és mindenggyikből vegyél ki vmi jót..

Pl..Ezen szemem szép,ezen a fejem áll jól..meg ilyenek és a végén annak alapján fotózzkodj...Rem.érted.P

2009. aug. 1. 17:11
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok ezzel, nem vagyok fotogén. Szerintem ha a pénztárcád megengedi, menj el egy fotóshoz. Mondd neki el a problémádat, ő majd tudni fogja hogy kell fain képeket csinálni. :)
2009. aug. 1. 20:42
 10/14 anonim ***** válasza:
79%
Más véleményét kérdezd ki a képekről ez fix tanulságos, eleinte nem akartam hinni tesómnak de végül bejöt és tényleg népszerű lett egy fotó rólam :D. Ha feltétlen magadról akarsz csinálni állj be a tükör elé fordítsd meg a gépet és akkor látod hogy mi fog sikerülni meg hoyg tartsd az arcod, nem úgy kell csinálnod képet, de később ehhez a fejtartáshoz és fényviszonyhoz kell igazodnod.
2009. aug. 1. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!