Mit csináljak, ha a fényképeken nagyon ronda vagyok?
1/14 anonim válasza:
mutasd meg másnak, és ha ő azt mondja, hogy tényleg, ronda, akkor menj fotóshoz.
mindenki csúnyában látja magát képen, mint élőben...
2009. aug. 1. 09:10
Én is így voltam és vagyok is néha:)
A megoldás az,hogy több oldalról pozícióban kell magad lefényképezni,meglátod melyik a legjobb prod:)
2009. aug. 1. 09:23
Az nem igaz, hogy mindenki csúnyábbnak látja magát képeken, rengeteg emberről kifejezetten előnyös képek születnek, nekem is átlagban jobbak a képeim, mint ahogy kinézek. Rólam is régen csak hülye képek készültek, aztán volt egy nyár, állandóan együtt lógtunk bnőmmel és állandóan képeket csináltunk, volt h egyszerre többszázat. Kicsit furcsán hangzik, de így jöttem rá h mi az előnyös és mi az ami egyáltalán nem. Persze még most is készülnek rólam érdekes képek, de már merőben mások mint anno. Próbálgasd az arcod, a 'pózokat' persze csak finoman, ne legyen egyikse erőltett, meg már nem divat az h felülről fényképezzük magunkat, vagy lehet h egyes körökben még igen.. no m1. max megkérsz vkit h fényképezzen úgy h feláll a székre vagy ilyenek, mert az karcsúsít ha felülnézetből fotóznak. Ha meg pl szépek a fogaid akk mutasd:) de persze nem kell minden képnek arról szólnia h vicsorogsz:D de hát gondolom tudod te
2009. aug. 1. 09:29
4/14 A kérdező kommentje:
kösz!akkor megpróbálok minnél több képet csinálni.de mégis,milyen pózókba álljak be?honnan tudnák pózokat nézni?pl.amikor profi fotós fényképez valakit,ő mindig tudja,h mi áll jól.hogy csinálja?
Nekem is volt ilyen problémám.Azóta úgy fényképezem magam,hogy tükör előtt,és a tükörben látom,hogy úgy milyen lenne a kép.Általában 30-35képből amit csinálok kb. 5-6marad meg a végén,mert szinte mindegyikkel van vmi bajom:D
Nekem a legnagyobb problémám az,hogy a fényképen 99%-ban fénylik az arcom,pedig amúgy nem:(
2009. aug. 1. 10:11
Ha megkérsz valakit, biztos szívesen készít rólad spontán képeket, tapasztalatból tudom, azok sokkal jobban szoktak sikerülni, mint a beállítottak.
2009. aug. 1. 10:18
ÁÁÁ, én azt hittem egyedül vagyok ezzel. Egyszer valami 10 képet csináltak rólam ismerősök, 1-et akartak, de nem tudták elhinni, hogy mindegyiken olyan béna vagyok. :)))
Azt mondták, nem is én vagyok a képen! Állítsd be videóra a kamerát, tedd le és mozogj előtte természetesen. A felvételből látod majd, hogy mely mozdulatok, arckifejezések állnak jól neked.
2009. aug. 1. 10:39
Ha nem vagy szép semmilyen képen ne fényképezd magad..xD
nem...Csinálj jó sokat és mindenggyikből vegyél ki vmi jót..
Pl..Ezen szemem szép,ezen a fejem áll jól..meg ilyenek és a végén annak alapján fotózzkodj...Rem.érted.P
2009. aug. 1. 17:11
Én is így vagyok ezzel, nem vagyok fotogén. Szerintem ha a pénztárcád megengedi, menj el egy fotóshoz. Mondd neki el a problémádat, ő majd tudni fogja hogy kell fain képeket csinálni. :)
2009. aug. 1. 20:42
Más véleményét kérdezd ki a képekről ez fix tanulságos, eleinte nem akartam hinni tesómnak de végül bejöt és tényleg népszerű lett egy fotó rólam :D. Ha feltétlen magadról akarsz csinálni állj be a tükör elé fordítsd meg a gépet és akkor látod hogy mi fog sikerülni meg hoyg tartsd az arcod, nem úgy kell csinálnod képet, de később ehhez a fejtartáshoz és fényviszonyhoz kell igazodnod.
2009. aug. 1. 22:47
Kapcsolódó kérdések: