Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Emos akarok lenni, Hogy kezdjem?

Emos akarok lenni, Hogy kezdjem?

Figyelt kérdés
Tudjátok sokszor nézem őket, és én is olyan akarok lenni. Segítsetek!

#stílus #emo #lány kérdés
2012. szept. 16. 19:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igazad lehet kedves 8. válaszoló!
2012. szept. 24. 18:02
 12/15 anonim válasza:

Én mindig is emós voltam nem tudom hogy kell elkezdeni. De változtattam.. pszichológus segített. nem bántam meg de nem is örülök neki. Lélekben mindig is emo maradok meg kicsit kinézetre is.

És nem minden emo vágja fel az ereit én nem tettem meg. Én mindenfajta rossz megítélést kikérek magamnak mert teljesen érzelmi alapon vannak emók. kösz.

2012. okt. 7. 10:51
 13/15 anonim válasza:
0%
Ha lány vagy ne legyél emo, max Scene, ha fiú vagy akkor vigyázz mert az utcán beléd fognak kötni ha meglátnak. Én rühellem az emokat, tavaly haverokkal össze vertünk 1-et mert nagy volt a szája.
2012. okt. 9. 15:41
 14/15 zsofi.lili ***** válasza:
vegyél fel valami sotét cucot (nem kell ha gondolod mert van olyan emo ami pont ezt jellemzi) vasaldki a hajad enyi szivesen hogy segítettem :)
2012. nov. 4. 04:23
 15/15 Dia Dius válasza:
Szia!:) Én is most kezdtem el az emo stílust.Nekem családni problemáim vannak és én csak az ereimet kezdtem el vagdosni! És később a barátaim meg kérdezték hogy nem akarok-e emo lenni!? És mondtam hogy már rendessen olyan vagyok mint az emo! Ne feledd az emo lázad valamiért,fájdalmait mutassa ki így! Sok sikert hozzá!:) Puszi!
2013. aug. 25. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!