Az tényleg igaz, hogy akik gyerekkorukban csúnyák voltak, az felnőttkorukra szépek lesznek?
Egyszer aztmondja bátyám: aki kiskorában szép az nagykorára mindig csúnya lesz,aki meg csúnya az megszépül.
Ránézek szúrós szemekkel és megkérdem:akkor én mi leszek?
Nem adott rá választ :D
Ezt már ezerszer hallottam, de szerintem hülyeség.
Azt tudom elképzelni, hogy aki kisgyerekként csúnyácska volt, az később odafigyel magára, hogy csinosabb legyen, ápolja magát, odafigyel magára, de nem hiszem, hogy csúnyából szép lesz, szépből meg csúnya.
Persze biztosan van rá példa, de nem hiszem, hogy ez általános jelenség lenne.
Ez szerintem is egy fas.zság.
Nem nagyon van olyan ismerősöm, akit oviban bottal etettek volna most meg modell lenne.
Elsőre hülyén hangzik a dolog, de nekem is ez a megfigyelésem. Főleg pasiknál: a szép kisfiúk eléggé meg szoktak csúnyulni felnőttkorukra, és fordítva.
Meg hát vannak még a hozzám hasonlóak, akik külső tekintetében gyenge kezdés után produkáltunk erős visszaesést.... :(
Én nem így látom... aki nem hanyagolja el magát az felnőtt korára is szép lesz.
Mondjuk egy csúnya bőrű dagi kisgyerek sokat változhat felnőtt korára... de ezért tenni is kell. Csak úgy magától nem lesz szép felnőtt belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!