Lányok! Egy alacsony, sovány fiúnak mennyire kéne kigyúrnia magát, hogy tudjatok végre sokan vonzódni hozzá és ne csak a kis 12-15 éves kislányok számára legyen vonzó?
9: Számít azért a külső is. Velem érdekes módon még egy kigyúrtnak sem sikerült összejönni, lehetett bármekkora önbizalma. :)
Annyiból igaz, amit írsz, hogy ha van neki, valakit előbb-utóbb találni fog, akinek tetszik!
Nekem nem jönne be egy alacsony, de szénné gyúrt pasi, inkább nevetséges lenne, mint szexi (bár szerintem a magas, szénné gyúrt faszik is borzasztóak). Karizom, hasizom, ne legyél nyüzüge, de nem kell 2 ajtós szekrénynek lenni, sőt.
Úgy 60 kiló szerintem teljesen oké lenne, de ez egyébként is függ a testfelépítésedtől.
Szia!!:)Válaszolok normálisan (igen lány vagyok)
Van egy ismerősöm aki hasonló cipőben jár mint te. Ne dohányozz mert az akadályozza a hormonjaidat a növésben,javaslom h járj kosarazni vagy vizilabdázni/úszni (az a legjobb ha mindkettőt egyszerre űzöd) a vizilabdától vagy az úszástól szélesedik a vállad és a kosarazástól nyúlsz.Ne gyúrd agyon magad mert az ijesztő xDD. Legyél udvarias a felnőttekkel és a lányokkal,de ha csak haverok vannak ott akkor káromkodj nyugodtan. Próbálj tekintélyt parancsolni magadnak,nézd meg milyen stílusúak a mai fiatalok. Hordj nagy deszkás cipőt meg fullcapet.remélem segítettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!