A DE TTK-ra 2010-ben csak 211 volt a ponthatár, mivel tavaly ilyen alacsony volt ezért idén megeshet, hogy nagyon sokan adják be ide a jelentkezési lapjukat és nagyot ugrik a ponthatár?
Figyelt kérdés
Milyen ingadozás a reális? Mire számíthatunk idén?
Köszi a véleményeket
2011. jan. 17. 21:47
1/5 anonim válasza:
ttk az természettudományi? a 211 az melyik szakra volt ponthatár?
egyébként idén szerintem még 211 se lesz, pár éve volt hogy ugrottak nagyot, akkor jól meg is sz*ptam :D bejutsz nyugi
2/5 anonim válasza:
dehogy, azért olyan alacsony oda, mert nem jó a képzés és mindenki szegedre, vagy az eltére akar menni első helyen.
Az ingadozást nem tudom... nézd meg az előző éveket is, abból kijön
3/5 A kérdező kommentje:
Természettudományi karon biológiára volt ilyen alacsony, mert kevesen jelentkeztek, csak ha idén e miatt sokan jelentkeznek akkor nem ugorhat meg a ponthatár?
(Köszi a válaszokat!)
2011. jan. 17. 22:03
4/5 anonim válasza:
de ettől nem lesznek többen. Attól még mindenkinek az elte meg szeged lesz első helyen, mert a jobbat jelöli mindenki próba szerencse alapon. Persze, ponthatár ugorhat... ilyen alacsony határnál benne van egy 30 pontos ugrás is akár. Amikor én felvételiztem, akkor pl nagy ugrások voltak, ilyen 30-40 pont körül. Sokan pofára is estek, de ezt előttem írták már.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem fog sokat emelkedni a ponthatár költségtérítéses esetében,mert nincs az embereknek pénzük,és nem hiszem,hogy sokan jelölik meg a fizetőset :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!