A duci lányok többségi miért fog mindent a genetikára?
Mert egyszerűbb kifogást keresni. A kövérség nem genetika.
Betegség miatt lehet elhízni, de nem olyan arányban, amennyien arra is ráfogják.
Na, látom, a dagadtak, már le is pontozták a válaszomat :D
És nem, még mindig nem genetikus a kövérség :D
Sokszor akik elhíznak nincs akaraterejük azt mondani,hogy "nem eszek többet".
És ezáltal nincs akaratereje és kitartása sportolni,kevesebbet és egészségesebben táplálkozni.
Max lassú meg gyors anyagcsere létezik,de az annyira nem mérvadó,hogy valaki duci legyen.
Mert lusta disznók és ahelyett, hogy megemelnék a seggüket, inkább a gép előtt tespednek és nyavalyognak a barátnőknek, hogy de rossz nekik :P
Gondolom a kanalat, csipszet, csokit, kólát etc kényelmesebb emelgetni mint a súlyzót. >.<"
Én se vágom, hogy téged ez mit zavar, miért izgat...
(Nem vagyok valami vékony, 65 kg vagyok, de voltam 83 is. És tulajdonképpen nálam a hízások, fogyások hátterében többnyire mindig lelki okok álltak első sorban...
És sokan vannak így...
Ja, amúgy a kövérség nem genetika, valóban. De a hízékonyság, meg hogy az egyiknek durván meg kell szenvednie azért, amit a másik ingyen kapott, egy normális kinézetért, az genetika...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!