Egy ilyen alkatú lány is lehet vonzó?
Figyelt kérdés
Ilyen alkatom van és sokszor azt veszem észre,hogy utánam fordulnak az utcán.Nem tudom eldönteni,hogy miért ?:D
2012. szept. 9. 11:29
2/15 anonim válasza:
Nekem nagyon is! :) Sõt.. az se zavarna ha husisabb lenne.
3/15 anonim válasza:
Egy ilyen alkatú lány sokkal szebb és nőiesebb mint a gebék és izompacsirták! :)
4/15 anonim válasza:
Jobb mint egy 40 kilós csontrakéta!És még az arca is szép.Vagyis olyan csábító.
5/15 anonim válasza:
Lehet vonzó, de ahhoz normálisan kell tudnia öltözködni..
6/15 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok,köszönöm szépen :)
2012. szept. 9. 11:49
7/15 A kérdező kommentje:
Ja,igen és mindenkit felpontoztam :)
2012. szept. 9. 11:51
8/15 MadameViciouse válasza:
Kisugárzás,arc is számít,nem csak a súly.Lehet vonzó persze.
Viszont láttam más pár ilyen alkatú lányt akik belepréselik magukat egy extra szűk nadrágba és feszes felsőbe,amiből kilógnak a hurkák,mellé egy magassarkú és úgy néznek ki mint valami 2lábon járó grillcsirke.
Utánuk is megfordulnak az emberek,de inkább mert annyira nevetséges.
Viszont ha ízlésesen van felöltözve az más.
9/15 anonim válasza:
Hát nőként az ilyen alkatú lányok után 80%-ban azért nézek vissza, mert nevetségesen tudnak felöltözni. Múltkor is egy ennél husibb lány, fenékig érő miniszoknyába, és olyan köldökig érő neon-színű direkt szakadt pólóban volt, hát azt le kellett volna fotózni, és berakni a "bátorság" szó mellé a szótárba illusztrációnak..meg szintén egy husibb lány, 20 centis platform, kilógott a segge a miniszoknyából, és egy köldökig kivágott póló...szóval annyira nem értem az embereket, olyan szinten stílustalanak a magyar lányok, hogy erről vagyunk híresek Európában, nem ám a túrórúdiról..ja meg láttam rengeteg kövér lányt színes leggingben és derékig érő pólóval, pedig azt még miss tökéletességen sem lehetne elviselni.:"D
10/15 anonim válasza:
De még mennyire hogy lehet, ha mellé ízlésesen, nõiesen is öltözködik. Számomra sokkal vonzóbb, mint egy vékony lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!