Duci vagy van rajta mit fogni kategória?
Figyelt kérdés
168cm és 70kg vagyok.
(nem nagyon látszanak rajtam a nagy méreteim)
csípő:75cm
derék:93cm
nagyok a melleim és eléggé sportos alakom is van.Én nem tarom magam kövérnek az ismerőseim is azt mondják csinos vagyok,de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
kb.: így nézek ki(persze van egy kis eltérés)
2012. aug. 31. 15:11
1/11 anonim válasza:
Én a 3. képen látható lányra hajazok testileg, de én nem tartom magamnak kicsit sem ducinak:) 160 cm és 48 kg vagyok, szóval van mit rajtam fogni, de amúgy átlagos szerintem.
Az első linked inkább már duci.
4/11 anonim válasza:
Első vagyok: 1. kép duci, 2.-3. van rajta mit fogni, de egészségesen csinos.
5/11 A kérdező kommentje:
én inkább olyannak látom magam,mint a másodig linken.a hasam kicsit izmosabb,feszesebb.nem mondanám kockásnak,de nagyon halványan már kezd látszani:)köszönöm az eddigi kommenteket.még várom őket
2012. aug. 31. 15:17
6/11 anonim válasza:
Ez duci meg van rajta mit fogni? Maxumim a medencéjét, azt markolhatod, két kézre...
7/11 anonim válasza:
Szerintem ez a husis, de csinos kategória. Persze csak akkor, ha az alakodnak megfelelően öltözködsz. :))
8/11 anonim válasza:
első inkább duci, 2-3. van rajta mit fogni, azok csinosak.
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm.ment a zöld kéz:)
2012. szept. 1. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!