Gondörhajú lányok! Mit csináltok a hajatokkal, hogy ne úgy nézzen ki mint egy seprű?
Nekeim is göndör/hullámos hajam van, és kezelhetetlen. Próbáltam már szinte mindent.Ami talán legjobban bevált az a syoss töredezett hajra való balzsamja volt.Samponba nem nagyon 'hiszek'mivel az úgy is 'kimegy' a hajamból.
Szárítani egyáltalán nem szoktam, mert 2 óra és visszahullámosodik és még rosszabb lesz.
szóval a kérdésem:
milyen sampont, balzsamot ill. pakolást használtok a hajatokra? Esetleg lakk, zselé, hab? És mosás után mit csináltok vele?
köszönöm a válaszokat előre is:)
a syoss-ból amit mondtál az jó. én is azt használom
syoss egyenesítő sampon is használ
hajszárítóval mindig úgy szárítsd hogy a levegő fentről menjen a hajadra. így talán egyenesebb lesz
utána vasald ki és úgy feküdj le aludni hogy nem kötöd össze, hanem csak simán próbálj ráfeküdni hogy a hátad is egyenesen tartsa.
kb ennyi ami nálam beválik :S
+ még hajvasaláshoz syoss egyenesítő hővédő de azt én nem használom mert reggel nincs rá időm. de van itthon.
remélem tudtam valamit segíteni :')
köszönöm:)
viszont azt elfelejtettem hogy nem szeretném vasalni, mert imádom göndören, csak szétáll...:/
Szia, nekem is hullámos a hajam és mindig olyan volt, mint egy madárfészek. Tegnap kaptamilyen argán olajos avonos hajbalzsamot.
Ki is próbáltam és eđig nagyon jó! Mosás után a nedves hajra kell kenni egy icipicit.
Reggel gond nélkül siklott a fésű, pedig kibontott hajjal aludtam (lapockáig ér a hajam), olyan sima a tapintása, hogy állandóan simogatni akarom a fejem :)
A loknijaim is szépen állnak, nem kesze kuszák. Szerintem próbáld ki, valami 800 ft volt egy kis üvegcse, de tényleg használ. :)
Nekem is elég göndör a hajam :) Inkább a loknis verzió, a hullámos és nagyon apró göndör között.
Amik nálam beváltak: hajmosás előtt kifésülöm a hajamat, ne legyen gubancos. Utána egy kis ricinusolajat teszek a hajvégekre, párszor pedig még végigszaladok az ujjammal a haj egész hosszán (hátközépig ér a hajam). Gliss Kur sampont használok (mindenképp használj valamit, mert le kell mosni a koszt róla), ez nagyon jól ápol. Utána szintén Gliss Kur balzsamot használok, nekem ezektől siklik a kezem a hajamon. Kicsit hagyom szikkadni törölköző alatt, utána pedig összefonom a fejem tetejétől, nem szorosra, de azért tartson, majd így elalszom benne. Reggelre annyira rendezett és szépen összeáll, hogy maximum 1-2 tincs van, ami kicsit szálasabb. Arra egy nagyon hangyányi kis waxot felviszek és kész is :)
Utolsó válaszoló, megírnád kérlek hogy pontosan milyen sampont és pakolást használsz a Gliss Kur-tól?
Van legalább 6 különböző hajtípusra való, ma álltam vagy fél órát a pult előtt. Kimondottan göndör hajra való viszont nem volt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!