Csajok, mit csináltok a hajatokkal, hogy ennyire egyenes marad?
Nekem olyanfajta hajam van, ami sem nem göndör, se nem hullámos, inkább a kettő között. Ha reggel kivasalom, a nap végén úgy nézek ki mint egy csövi. Segítség! Nincs vmi olyan hajvasaló/spray/hab/módszer amitől egyenes maradna? 15/L
(Sajna a lakk sem segít, begöndörödik)
Bocs, hogy nem tudok segíteni, de én ugyanígy vagyok...
Unokatesómnak meg eredeti állapotban sokkal göndörebb a haja, de a kivasalja, szögegyenes, és úgy marad neki estig...
én is ilyen vagyok hogy kettő közti,mindennap vasalom. Sokat számít hogy a hajvasalód jó minőségű legyen, és én használok waxot első vasalás után,utánna meg tükörfény hajolajat amivel nagyon szép fénye lesz a hajamnak és még tart is !
De mondom először a hajvasaló érdekelne milyen?
5800 ft interneten.
Hát nem a legjobb,tökéletes tartós simaságot csak jobb minőségű hajvasalóval fogsz elérni. próbálj meg spórolni ha megér neked annyit 10-15-20 ezres kategóriákban nézelődjél majd körül érdemes beruházni rá,mert 4 éve megvan enyém is és nem is kopott ki a nano kerámia bevonat:) Gondold meg:)
ugyanaez:) én is ennyiért vettem 3-4 éve úgy nézki nem változott :) 230 fokig fel lehet vinni,száraz-nedves hajat ír rá de soha nem használom nedvesen,én ezt hülyeségnek tartom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!