Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok, mit csináltok a...

Csajok, mit csináltok a hajatokkal, hogy ennyire egyenes marad?

Figyelt kérdés

Nekem olyanfajta hajam van, ami sem nem göndör, se nem hullámos, inkább a kettő között. Ha reggel kivasalom, a nap végén úgy nézek ki mint egy csövi. Segítség! Nincs vmi olyan hajvasaló/spray/hab/módszer amitől egyenes maradna? 15/L

(Sajna a lakk sem segít, begöndörödik)

2012. máj. 3. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy nem tudok segíteni, de én ugyanígy vagyok...

Unokatesómnak meg eredeti állapotban sokkal göndörebb a haja, de a kivasalja, szögegyenes, és úgy marad neki estig...

2012. máj. 3. 22:14
 2/10 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok hogy kettő közti,mindennap vasalom. Sokat számít hogy a hajvasalód jó minőségű legyen, és én használok waxot első vasalás után,utánna meg tükörfény hajolajat amivel nagyon szép fénye lesz a hajamnak és még tart is !

De mondom először a hajvasaló érdekelne milyen?

2012. máj. 4. 10:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Babyliss
2012. máj. 5. 12:39
 4/10 anonim ***** válasza:
nem,a pontos neve érdekelne,és hogy mennyiért vetted!
2012. máj. 5. 16:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Babyliss Satin Touch, sajna az árát nem tudom meg mondani, de arra emlékszem, hogy valamelyik nagy bevásárlóközpontban vettem
2012. máj. 5. 20:55
 6/10 anonim ***** válasza:

5800 ft interneten.

Hát nem a legjobb,tökéletes tartós simaságot csak jobb minőségű hajvasalóval fogsz elérni. próbálj meg spórolni ha megér neked annyit 10-15-20 ezres kategóriákban nézelődjél majd körül érdemes beruházni rá,mert 4 éve megvan enyém is és nem is kopott ki a nano kerámia bevonat:) Gondold meg:)

2012. máj. 5. 21:53
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :) annyit viszont még kérdeznék, hogy neked milyen hajvasalód van?
2012. máj. 6. 11:41
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

ugyanaez:) én is ennyiért vettem 3-4 éve úgy nézki nem változott :) 230 fokig fel lehet vinni,száraz-nedves hajat ír rá de soha nem használom nedvesen,én ezt hülyeségnek tartom:)

2012. máj. 6. 11:47
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi! én se szoktam nedvesen kivasalni, mert nagyon hülyén néz ki utána...
2012. máj. 6. 12:57
 10/10 anonim ***** válasza:
meg persze úgy szétégeti a hajat,nincs az a csodaszer/szerkezet ami ezt megakadályozza hiába a reklám:)
2012. máj. 6. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!