Melyik haj jobb tablófotózásra? Enyhén göndör vagy egyenes? Nekem jóval váll alá érő hajam van de nem tudom eldönteni, hogy milyen legyen. Valahogy egyre jobban hajlok az egyenes felé.
Én a göndörre szavazok! A szereplőtől eltekintve, lehetne ilyen:
szerintem göndör jobb:)vagy maradj a kettő között és csinálj előre egy laza hullámot hátul pedig hagy egyenesre
ilyesmi??
Az a jobb haj tablófotózásra, ami jobban áll neked. Oké, van egy divat, de az a lényeg, hogy jól nézz ki a tablófotózáson és tartós legyen a hajad.
Nekem pl. alapból se nem egyenes, se nem göndör hajam van. Bármivel göndöríthetem a hajam nem marad benne 2-3 óránál tovább pedig akárhányszor próbálkoztam mindig lelakkoztam. Egyenesnek viszont egyenes marad nagyon sokáig. Ezért nekem mondjuk az egyenes haj előnyösebb lenne. Ezzel azt akarom szemléltetni, hogy mindenképpen azt válaszd, ami tartós lesz és jól áll.
Én mondjuk a természetes hatású, laza hullámokra szavaznék, de csak akkor ha jól áll neked és megmarad a hajadban a hullám! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!