Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik haj jobb tablófotózásra...

Melyik haj jobb tablófotózásra? Enyhén göndör vagy egyenes? Nekem jóval váll alá érő hajam van de nem tudom eldönteni, hogy milyen legyen. Valahogy egyre jobban hajlok az egyenes felé.

Figyelt kérdés

2012. ápr. 8. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Én a göndörre szavazok! A szereplőtől eltekintve, lehetne ilyen:

[link]

2012. ápr. 8. 17:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Nézz a tükörbe, s azt választ, amelyik jobban áll. Hiszen a tablók jól akarsz kinézni és magadnak is tetszeni akarsz. Vagy nem?
2012. ápr. 8. 17:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fenékig érő egyenes hajam van. A tablón is egyenes volt. Szerintem nem jó, ha valaki teljesen kicicomázza magát és vadonatúj frizurával fényképezkedik mert mindenki számára szokatlan lesz, még saját magának is, és lehet, hogy a végén neki sem fog tetszeni a végeredmény. Nekem soha nem volt begöndörítve a hajam, nagyon idiótán néztem volna ki a fényképen, ha pont akkor göndörítik be, rám se ismertek volna. De volt egy osztálytársam aki pl. 4 évig összekötve hordta a haját, sosem volt leengedve neki, a fényképet pedig leengedett hajjal csináltatta, és csodálkozott hogy annyira borzalmas kép lett, hogy végül újra el kellett mennie fotózkodni, mert nem is hasonlított önmagára. Ugyanígy egy osztálytársam akinek tök bájos arca volt pedig sosem sminkelt, de anélkül is nagyon szép csaj volt, elment kozmetikushoz aki hatalmas füstös szemeket varázsolt neki. Jól nézett ki a smink, meg igazából a lány is szép volt vele, de nem volt önmaga. Szerintem olyan hajad legyen, ami általában szokott lenni, csak persze frissen festett, ha esetleg festeted, ha göndören hordod, akkor legyen most szebb, fényesebb, ne annyira nagyon hétköznapi. A smink pedig legyen egy minimálsmink, ami főleg a bőrhibák elkendőzésére korlátozódik és a szemek kiemelésére. Az erős szemsminkkel azért is kell vigyázni, mert a fényképeken elvesznek a szemek a smink mögött, és üres tekintet marad.
2012. ápr. 8. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem göndör jobb:)vagy maradj a kettő között és csinálj előre egy laza hullámot hátul pedig hagy egyenesre

[link]

ilyesmi??

2012. ápr. 8. 18:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Az a jobb haj tablófotózásra, ami jobban áll neked. Oké, van egy divat, de az a lényeg, hogy jól nézz ki a tablófotózáson és tartós legyen a hajad.

Nekem pl. alapból se nem egyenes, se nem göndör hajam van. Bármivel göndöríthetem a hajam nem marad benne 2-3 óránál tovább pedig akárhányszor próbálkoztam mindig lelakkoztam. Egyenesnek viszont egyenes marad nagyon sokáig. Ezért nekem mondjuk az egyenes haj előnyösebb lenne. Ezzel azt akarom szemléltetni, hogy mindenképpen azt válaszd, ami tartós lesz és jól áll.

Én mondjuk a természetes hatású, laza hullámokra szavaznék, de csak akkor ha jól áll neked és megmarad a hajadban a hullám! :)

16/L

2012. ápr. 8. 19:13
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Az a tapasztalat, hogy ilyen beállított fotókon jobban mutat a göndör/hullámos, az egyenessel kicsit olyan emines feje lesz az embernek az ilyen képeken (alkalmi blúz, sulis beállítás), szóval szerintem ne az egyenest válaszd.
2012. ápr. 9. 11:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
* szóval eminens feje
2012. ápr. 9. 11:09
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! 1. válaszolónak a képe nagyon tetszik, én is ilyesmire gondoltam :) 4. válaszolónak pedig nem nyitja meg a linkjét de úgy döntöttem, hogy ugye fodrásznál csináltatom a hajam göndörre és ha nagyon nem tetszik és "vészhelyzet lesz" akkor gyorsan kivasalom... :DD
2012. ápr. 9. 18:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Én vagyok az első válaszoló. Örülök, h tetszik a kép, én mindigis ilyen hajat akartam. Remélem nagyon szép leszel! Hajrá! :)
2012. ápr. 9. 20:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszii ^^
2012. ápr. 10. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!