Ti mit szoktatok csinálni a hajatokkal ilyen meleg időben?
Nagyon sokféleképp fel lehet kötni a hajat, ha elég hosszú. Vagy ha nem szeretsz vele bíbelődni, vágasd le vmi jó fazonra.
Amúgy neked meddig ér a hajad?
Én néha a copfomat befonom 3-as, vagy 4-es fonásba, vagy több hajgumit teszek bele, a feltűzött hajam feldobom vmi virággal, v masnival, v nagyon magas copfot csinálok, hajpántot rakok bele, a frufrumat hátracsatolom...ilyeneket szoktam vele csinálni.
Én most vágattam le lapocka alá érőből vállig érőre,plusz fel is kötöm.Simán lófarokba minél magasabbra hogy ne melegítse a nyakam.
Mikor hosszabb volt csináltam sima lófarkat több gumival,az is nagyon jó mert nem száll és nem melegít. Vagy csipesszel felfogtam ilyesmivel: [link]
Nekem mellig érő, tépett hajam van. Nyáron szinte sosincs kiengedve, mert nagyon melegít.
Mostanában kontyokat szoktam csinálni. Egyszerű, de nagyszerű és jól variálható. Szoktam kicsit oldalra, a fülhöz közel csinálni, vagy éppen fejtetőre, de van, amikor csak a tarkómhoz teszem egyszerűen. Néha kihúzok 1-2 tincset, szálat, hogy még lazább legyen.
Amit még mostanában nagyon szeretek, ha összefogom lófarokba és egy csattal felcsatolom. A csat kiegészítőként is szuper választás lehet. :)
Ami még örök kedvenc, a nagyon magasra fogott lófarok. Megunhatatlan és nem melegít, hiszen így kb. a tarkómig ér a hajam.
Most a fonásokkal fogok próbálkozni, bár a hajamban lévő lépcsők miatt nehéz lesz, mert könnyen szétcsúszik.
De ha neked nem lépcsőzetes a hajad ajánlom a fonást, hiszen egyszerű, csinos, variálható. Kell ennél több?
Most nagyon divatos a halszálka fonás, és nem is nehéz, ha érdekel keress rá, találsz róla videókat. De egy egyszerű, sima fonás is nagyon jól mutathat, ami 1-1 szép hajgumivaló, csattal fel lehet dobni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!