11/41 anonim válasza:
ne higgy ezeknek, igenis csinos vagy :D csak kicsi a p.csük, féltékenyek h nekik soha nem lesz szép nőjük vagy egyéb kisebbségi komplexusaik vannak és élvezettel tölti el őket ha egy szép embert lerondázhatnak névtelenül, arctalanul :D
JÖHETTEK LEPONTOZNI MORE :D
12/41 anonim válasza:
csak szép és átlagos lehetsz? a csúnya, mint választható válasz nincs?:D
13/41 anonim válasza:
Én megijedtem... És én is keveslem az opciókat.
14/41 anonim válasza:
Különleges arcod van, jó értelemben. Nekem tetszel. Kedvesnek és bájosnak tûnsz.
15/41 anonim válasza:
Szép vagy, csak fura ez az arc amit vágsz.
27N
16/41 anonim válasza:
Lányként írom, hogy nagyon szép a hajad, és a szemed, a mosolyod talán kicsit erőltetett, de az nem ront sokat a képen. Az orrod kicsit nagy, de ezenkívül minden okés :) Szerintem szép vagy :)
17/41 MadameViciouse válasza:
More. Szép Magyar szó.
Bocs off miatt!
18/41 anonim válasza:
Ki az a nyomi, aki mindenkit lepontoz?
20/41 anonim válasza:
Kanári fejed van, de nem tehetsz róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!