Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagy a mellem lehetne valamit...

Nagy a mellem lehetne valamit csinálni?

Figyelt kérdés
az a bajom hogy 12 éves vagyok és mellem nagyon nagy.az iskolában még egyik ötödikesnek sem nől így és még a 13 éves bnőmnek is kisebb...szerintetek ha sportolok akor kisebb lenne?vagy van valamilyen jó sport?vagy van vmilyen ötletetek??létszíves segítsetek mert engem nagyon zavarnak és strandra se nagyon akarok menni:S:(ezmiatt
2009. júl. 30. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Pár év múlva hálát adsz az égnek, hogy nem kicsik. Legyél büszke rájuk.
2009. júl. 30. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem is örülj neki
2009. júl. 30. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is így voltam vele. Utáltam a nagy melleimet... Máig utálnám ha az lenne, de szerencsére elkezdtem koplalni és "lementek". Most is nagynak találom (75b)...

Nem hiszem, hogy olyan büszke leszel majd rá, ha még jobban megnőnek, mert lehet, hogy fájni fog miattuk a hátad, mert ugye ilyenkor aki ilyen cipőben jár, az megpróbálja "leplezni" a melleit, és begörnyed... :S

Sajnos sportolással nem tüntethetők el... :(

16L:

2009. júl. 30. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!