Hegyibeszéd nélkül válaszolnátok ezekre? Lent!
1.Egy emo mindig tudja hogy meik fajta?
2.Egy emo tudja hogy milyen a többi fajta emo(viselkedés,öltözködés stb)?
3.Egy feeling emo hogy viselkedik?mert azt tom hogy belül emo de kívül nem.és hogy viselkedik?
1. Tudnia kell, hogy milyen fajta, mert tisztában van vele, hogy milyen fajtái vannak az emonak... ha nem, akkor a többi emo majd helyrerakja. 2. Az elsőből következik, hogy tudnia kell, hogy a többi emo milyen fajta. Ez abból is látszik, hogy a különböző fajták nem igazán jönnek ki egymással. 3. Gondolom úgy viselkedik, mint a többi ember, de erre a kérdésedre nem tudom a választ.
Amúgy én nem vagy emos, mégis tisztában vagyok azzal, hogy az emonak milyen fajtái vannak, úgyhogy néha még egy nem emo is tudja, hogy ki milyen típusba tartozik, nem kell ehhez emonak lenni.
1. válaszoló köcce a válaszokat
utsó válaszoló:tudod attól hogy azt írtam MEIK a MELYIK helyett az még nem helyesírási hiba.a nyelvtanban lehet de interneten nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!