Válaszolnátok az emo kérdéseimre? Lent vannak!
1.Lehetek úgy emo hogy nem nézek ki úgy,de belül emo vagyok?
2.Szeretnék emo lenni,de ezt hogy mondjam el a szüleimnek?
3.Azt mondják hogy az érvágdosós ....ik.Meik emo csinálja ezt?A divat emo?
4.Milyen és mennyi fajta emo létezik?mert többfajta azt tudom.
5.Mért utálják őket és mért mondják hogy stílust lopnak?
6.Van egy emo pasim.Igaz hogy csak a neten tudunk beszélni,de mit szeretnek az emo srácok?
Lécci kúltúráltan válaszoljatok,mert én hamar felhúzom magam és olyan vagy sírásba kezdek vagy török zúzok.Ez egy betegségem nekem,lelkibetegség.Az haggyuk mért lettem ilyen,de kérlek titeket ne hozzátok ki belőlem ezt az érzelem kitörést mert nagyon rossz érzés.Köszönöm!
14/L(nem kell előítélet és hegyibeszéd hogy nem kell emonak lennem köszi)
Szerintem ne legyél emo. Értelmesebbnek tűnsz mint az emok többsége. Legyen stílusod,egyéniséged ahelyett hogy beállsz a tizenévesek mainstream divatjába.
De válaszolok én is:
1. Igen,lehetsz. Sőt,igazából az lenne a jó ha mindenki a belső dolgokra fektetné a hangsúlyt,nem a kinézetre.
2. Ne mondd meg.
3. Ígyvan,a divatemo vagy az akinek szuicid hajlamai vannak.
4. Sok. Nézz utána.
5. Elmondom miért:
a, fekete ruhák,sötét dolgok => gót,dark
b, halálfejek => rockerek,metalosok
c, tupírozott haj,erősen kihúzott szem => gruftik
d, csőgatya => punkok
És még gondolom sok ilyen van. Érted,ugye? Összeszedtek mindenhonnan egy csomó jellegzetességet és egy "új stílussá" olvasztották.
6. Ha csak neten beszéltek,akkor nehezen tudom elképzelni hogy ő a párod ergo a kérdés tárgytalan.
- Egy gót -
És miért nem lehettek normális emberek, miért kell lejáratnotok magatok ilyenekkel?
Amúgy meg ne tegyél fel kérdést, ha el sem olvasod, amit válaszolnak! Bunkó vagy!
19 éves lány vagyok, középsuliban punkot hallgattam és koncertekre jártam, belekóstoltam a ska-ba, aztán a psychobillybe. Mindig akartam valahova tartozni és magamra venni a stílusjegyeket, visszagondolva viccesen festhettem ki némelyik göncömben.. Ez mára odáig "fajult" hogy rájöttem, hogy nem fogom magamat sehova se beskatulyázni hogy komolyan vegyenek,hogy mondjuk, "kinőttem". Általában azt viselem ami tetszik, olyat is felveszek ami régen "nem illett volna bele" a "dizájnba", és nem számít hogy ettől mennyire vagyok hiteles, mert lesz*rom.
Ma már a Dream Theater a kedvenc zenekarom, rockernek pedig egyáltalán nem mondanám magam, mert felesleges akárminek is hívnom magam,ha nincs még egy ugyanolyan mint én :)
Remélem,érted, de a kérdéseidre is válaszolni próbálok az én szemszögemből:
1. Lehetsz. Az eredeti emo mozgalomról mesélhetnék neked,amiben szemüveges, kötött kardigános geek srácok nyomták Fugazira, de ez másik mese.
2. Nem kell ezt bejelenteni, nagyrészük tisztában sincs ezekkel a "hóbortokkal. " :D
3. Erről a tinédzserek tehetnek, akik ezt elterjesztették, ezáltal rá lett aggatva ez a címke a stílusra, és ezt szerintem már mindig így fogják párosítani.
4. Erről fingom sincs,de valószínűleg csomó felhígult "valami" lehet.
5. Pepita ruhák, fekete-fehér kockák amiket előszeretettel alkalmaznak: a ska jelképe, a fekete és fehér ember egymást elfogadásának a jelképe, igen régóta, two-tone hagyomány. Akik a nagyon életvidám ska hatására pepitát hordanak, őket is hajlamosak leemozni, ez kivált egyfajta ellenszenvet szerintem érthetően. (Nekem kockás cipőm és nadrágtartóm volt..) Vans cipők, festett szem, az előző hozzászóló leírta nagyjából. A legidegesítőbb, hogy nagyjából ezekből a jegyekből az emora asszociálnak az emberek és az eredeti stílusok képviselőit is lenézik, emonak bélyegzik és ez eléggé demoralizáló, elég ok hogy utálják az amúgy egyfolytában nyafogó emokat.
Amúgy a mostani emok nagyrésze eléggé fiatal, pénzes kölykök akik emelett tiszteletlenek és azt hiszik ők sz@rták a spanyolviaszt. Emellett a sok márkás dologról beszélnek egyfolytában, a hajról a kinézetről a külsőről miközben nem a lélekről szól az egész?! Kié érti ezt?
Így is meglódult a fantáziám, de erről annyit hogy próbálj ki amit akarsz, majd egy idő után beérik a fejed lágya és megtalálod azt ami neked való. De egy jó tanács: művelődj és legyél különb mint a mai paraszt fiatalok. Engem csak némelyik üressége zavar... Tök mindegy nekem mi van rajta.
02:16-os
kösz hogy normálisan válaszoltál.amúgy én olyan vagyok hogy majd lesz valami és soha nem hallgatok másra,csak ha tudom télleg igaza van.én csak úgy tudok felnőni ha tanulok a hiábimból és nem akkor leszek felnőtt ha betöltöm a 18-at.hanem ha kinevetem saját magam,hogy milyen vagyok.mert ettől lesz valaki felnőtt ha tanul a dolgokból.
1. Ha belül az vagy igen.
2. Az személyes dolog kinek mi tetszik.
3. A HARD
4. legalább 4-5 de nem vagyok benne 100% biztos
5. Ha nem akarsz ártani környezetednek és másoknak, semmi probléma. Az emberek buták, mert gondolkodás helyett mindjárt mocskolódniuk kell.
6. Valószínüleg csak azt aminek köze van az EMO-hoz.
Remélem értelmes válaszokat tudtam adni, további szép napot! Szia!
1.igen half'n emo lexel akk...
2.figyej anyamek azt se tudjak h en mi vagyok csak nagyokat neznek rajtam -.-" mellesleg szentem ne mondj semmit... majd idovel megszokjak majd ..
3.ezt lassan mar mindenkicsinaja -.-" Az egyik volt baratnom (nm emo) vagta az ereit mert latta a kezem s aszthitte h mien meno de tevedt-.-" mert ez nem meno dolog de en ezzel csilapitom magam! amugy meg nyugodj meg nem kell vagad az ereidet ha nem akarod -.-
mellesleg ez amolyan segelykialtas akarna nehga lenni de senki nem veszi eszre (az enesetemben ... anyam a dilihazba beakartbaszni -.-)
4.pff lassuk csak...hurt (en is az lennek.)
half'n,pozer,saucy,scene (xentem nincs sok koze az emokhoz de attol meg belesorolhato,) hard es axem ennyi ...jah es a sima emo :/ szoval 7 ://
5. hat sokan lenezoek, nem ertenek meg minket -.-" amugy jah a stilus lopott ez nem tagadas!
a fkete feher kocka a punkoktol lett ellopva ,a pottyos ruha a gothoktol...
a parducminta a punkoktol szinten
...fejük a hajuk a hardcore-tol,a csőfarmer az a deszkásoktol,fullcap sapka a rapperektöl stb.. hadd ne sorojam ://
ez egy amolyan osszekevert stilus :// ennyi...
6.Figyej most nem aze de ennek semi ertelme. barmint a netes kapcsolatnak. nem ismered a sracot... n m tudhatod h telleg szeret vagy csak kihasznal+lemerem fogadni h nem is talalkoztatok. inkabb kapj magadnak mast akivel eloben is talalkozhatsz enm csak neten.Tod a mai vilagban nem lehet mindenkiben megbizni te meg felkinalod magad a tarcan.
Amugy remelem nem banod meg ha hozzafuom a sajat velemenyem erre az egesz "emo akarok lenni segitsetek" marhasaghoz?
-.-
Eloszor is enm attol lex valaki emo mert ez a divat ers nem tom mi (scenek elo peldak erre)
Ma meg emo holnap rocker , holnaputan repper stb..igy va n ez mostanag...
a szuleidet meg leszarhatod magasrol -.- de te nem teszed
ez az egesz stilus valojaban arrol szol h erzelmesek es mindent megengednek maguknak! kiszeretnek tunni a tobbi kozul. Ervagas...segelykialtas stb..
a legtobb ember tutommal azert lett emo mert vaami olyansmi erte vagy olyan korulmenyek kozott el esetleg korulotte csak emok vannak ://
szerintem te meg aludj joparnapot erre s utanna mond meg ezt h emo akarsz lenni stb..
Engem sokan utalnak emiatt... az utcara ha kiteszem a labam ugy neznek h majdkiesik a szemukuk..korulottem gyilkos szemek meg minden... szerintem te bnem ezt akarod
legyel inkabb onmagad ;)
Sorry ha valami hulyeseget is irtam de almosh vagyok holnap benezek lassam mit irtam nagy almosan -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!