Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15 évesen van még esélyem,...

15 évesen van még esélyem, hogy szép legyek? Vagy ilyen marad az arcom?

Figyelt kérdés
Ha tükörbe nézek én sem látom szépnek magam. Az osztályban meg csak azért utálnak mert csúnya vagyok. Turcsi orr, alacsony fekete szemöldök, kerek arc, ferde sárga fogak, húsos száj. Lehetek még szép? Mi a megoldás?
2012. szept. 9. 18:00
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

Sokan rendelkeznek kerekebb arccal tizenéves korukban, de nagy százalékuknál a húszas éveik elejére ezt kinövik, eltűnik róla a "babaháj". Szóval nem kizárt, hogy a Te esetedben is hasonló fog bekövetkezni. Továbbá érdemes egyszerű sminktrükköket ellesned, amikkel látszólagosan korrigálhatsz a vélt-valós hibáidon. Pl. pirosítás, bronzosítás, arc kontúrozása, szemek nagyobbá festése, ilyenek. Ha sikerül lépésről-lépésre elsajátítanod a helyes technikát, tutira meg fog jönni az önbizalmad :)

Egyébként meg valakit a konkrét fizikai kinézetéért csúfolni, utálni roppant retardált viselkedés, és számodra önbizalom-romboló is, úgyhogy próbáld meg "leszarni" őket, ha már kénytelen vagy ilyen közegben tanulni.

2012. okt. 7. 11:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Mit mondott a tanár?

Nyugi,engem is szívattak,aztán nekem most már van diplomám és boldog párkapcsolatom is,ők meg élik ugyanazt az életet mint eddig.

Lezüllöttek.

Én kicsit husi voltam,aztán azért szivattak,de elkezdtem sportolni,és mára már pont jó vagyok! :)

2013. ápr. 8. 14:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteget változhatsz még, hidd el. 15 évesen én is borzalmasan néztem ki, most 24 vagyok, és meg vagyok elégedve magammal. Nem vagyok beképzelt, nem tartom magam húdeszépnek, inkább olyan átlagosnak. De ez nekem bőven megfelel. (:

Szóval fel a fejjel és légy türelemmel. A többiekkel meg ne foglalkozz, őket minősíti...

2013. ápr. 8. 15:16
 14/18 anonim válasza:
100%
Na most hogy állsz? Változott valami osztálytársaidon?
2013. máj. 30. 21:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Azòta tortent valami?
2013. nov. 16. 08:15
 16/18 anonim ***** válasza:
A ferde fogaid ellen mindenképpen szerezz be egy fogszabályzót! A fogad színéről nem tehetsz, nekem is kicsit sárgák a fogaim, ez a csontszíntől függ! Amúgy kozmetikus, a húsos száj meg genetika! Tegyél ellene! és még simán lehetsz szép!!
2014. jún. 26. 12:56
 17/18 anonim válasza:
Egy kép segítene :)
2014. szept. 10. 14:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehetsz még szép,tegyél ellene! Arckrém,fogmosás,fogszabályzó,a húsos szájjal,meg a turcsi orral ne foglalkozz! Fogadd el önmagad!
2015. febr. 13. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!