15 évesen van még esélyem, hogy szép legyek? Vagy ilyen marad az arcom?
Sokan rendelkeznek kerekebb arccal tizenéves korukban, de nagy százalékuknál a húszas éveik elejére ezt kinövik, eltűnik róla a "babaháj". Szóval nem kizárt, hogy a Te esetedben is hasonló fog bekövetkezni. Továbbá érdemes egyszerű sminktrükköket ellesned, amikkel látszólagosan korrigálhatsz a vélt-valós hibáidon. Pl. pirosítás, bronzosítás, arc kontúrozása, szemek nagyobbá festése, ilyenek. Ha sikerül lépésről-lépésre elsajátítanod a helyes technikát, tutira meg fog jönni az önbizalmad :)
Egyébként meg valakit a konkrét fizikai kinézetéért csúfolni, utálni roppant retardált viselkedés, és számodra önbizalom-romboló is, úgyhogy próbáld meg "leszarni" őket, ha már kénytelen vagy ilyen közegben tanulni.
Mit mondott a tanár?
Nyugi,engem is szívattak,aztán nekem most már van diplomám és boldog párkapcsolatom is,ők meg élik ugyanazt az életet mint eddig.
Lezüllöttek.
Én kicsit husi voltam,aztán azért szivattak,de elkezdtem sportolni,és mára már pont jó vagyok! :)
Rengeteget változhatsz még, hidd el. 15 évesen én is borzalmasan néztem ki, most 24 vagyok, és meg vagyok elégedve magammal. Nem vagyok beképzelt, nem tartom magam húdeszépnek, inkább olyan átlagosnak. De ez nekem bőven megfelel. (:
Szóval fel a fejjel és légy türelemmel. A többiekkel meg ne foglalkozz, őket minősíti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!